Osallistu kauranäytteiden aistinvaraiseen arviointiin

20.01.2021

Arviointi on osa elintarvikekemialla ja elintarvikekehityksellä käynnissä olevaa hanketta, jossa tutkitaan erilaisten kauranäytteiden aistinvaraisia ominaisuuksia. Osallistujat koulutetaan ennen varsinaisia arviointeja, joten aikaisempaa kokemusta aistinvaraisista arvioinneista ei tarvitse olla.

Tutkimukseen kuuluu kaksi koulutuskertaa (n. 1 h/kerta) ja kuusi arviointikertaa (20–40 min/kerta riippuen arvioijasta).  Ilmoittautuneiden edellytetään osallistuvan kaikkiin koulutuksiin ja arviointeihin. Koulutukset järjestetään 9.-12.2. välisenä aikana ja arvioinnit 15.–26.2. Koko tutkimuksen suorittamisesta saa pienen tuotepalkinnon.

Ilmoittaudu tutkimukseen valitsemalla itsellesi sopivat koulutus- ja arviointiajat alla olevan linkin kautta. Koulutus- ja arviointiajat vahvistetaan sähköpostitse mahdollisimman pian sen jälkeen, kun riittävä määrä vapaaehtoisia on ilmoittautunut tutkimukseen.

Näytteet sisältävät kauraa, ja keliakia estää tutkimukseen osallistumisen.

Tutkimus järjestetään Turun yliopiston elintarvikekemian ja elintarvikekehityksen yksikön tiloissa PharmaCityn 7. kerroksessa (Itäinen Pitkäkatu 4 C, 20520 Turku). Otathan yhteyttä sähköpostitse saanmus@utu.fi, jos sinulla on tutkimukseen liittyviä kysymyksiä.

> Osallistu tutkimukseen

Luotu 20.01.2021 | Muokattu 20.01.2021