Osallistu tutkimukseen kertomalla kokemuksistasi aseksuaalisuudesta ja parisuhteista

09.03.2022

Osallistu tutkimukseen, jossa selvitetään, millaisia ajatuksia kokemuksia aseksuaaliksi identifioituvilla on parisuhteista. Vastausaikaa on 20.3.2022 saakka.

Tutkimuksen tavoite on selvittää, millaisia ajatuksia ja kokemuksia aseksuaaliksi identifioituvilla on parisuhteista. Vastauksia toivotaan myös aseksuaaleilta, jotka eivät koskaan ole olleet parisuhteessa. Vastaaja saa itse päättää, mitä aseksuaalisuus ja parisuhde hänelle tarkoittavat, sekä mitkä ihmissuhteet tähän kuuluvat.

Aseksuaalisuudesta on tehty Suomessa vain vähän tutkimusta, joten kaikki vastaukset ovat arvokkaita.

Kyselyyn voi vastata niin laajasti kuin haluaa ja se on avoinna 20.3.2022 asti.

Tutkimuksessa käytetään peitenimiä eikä julkaista yksityiskohtia, jotka voisivat paljastaa kirjoituksessa mainittuja henkilöllisyyksiä muille. Vastaukset arkistoidaan Turun yliopiston HKT-arkistoon, jossa ne ovat arkiston sääntöjen mukaisesti mahdollisessa tutkimus-, opetus- ja museokäytössä.

Kysely on osa Turun yliopiston folkloristiikan opiskelijan Vilhelmiina Palmun pro gradu -tutkielmaa.

Tietoa kyselystä saa mielellään jakaa kaikille kiinnostuneille!

> Osallistu tutkimukseen

Lisätietoja: