Publiikki 12.6. ja valmistuminen kesä-heinäkuussa 2013

04.04.2013

Yhteiskuntatieteellisen tiedekunnan publiikki pidetään keskiviikkona 12.6. klo 14 Turun Akatemiatalon juhlasalissa. Publiikissa juhlitaan kuluvan lukukauden aikana valmistuneita maistereita, lisensiaatteja ja tohtoreita.

​Tarkemmat ohjeet publiikkiin ilmoittautumisesta löytyvät valmistuneille keväällä lähetettävistä tai todistuskansioon liitetyistä kutsuista.

Ohjelmassa on puheita ja musiikkiesityksiä, yliopiston tervehdys sekä valmistuneiden ryhmäkuvan ottaminen. Lopullinen ohjelma on jaossa publiikissa.

>> Lisätietoa publiikista tällä sivulla

Maisteriksi valmistuvat: publiikkiin aikovan opiskelijan tulisi palauttaa todistusanomuksensa tiedekunnan kansliaan viimeistään kahta viikkoa ennen publiikkia (29.5. mennessä). Kaikkien tutkintoon sisällytettävien opintojen tulee olla tällöin opintorekisterissä.

>> Ohjeita valmistumiseen löytyy tiedekunnan verkkosivuilta ja opinto-oppaasta.

Valmistuminen kesä-heinäkuussa 2013

• 20.6. mennessä todistusanomuksen palauttaneet saavat tutkintotodistuksensa kahden viikon kuluessa. Tämän jälkeen anomuksen palauttaneet saavat todistuksensa elokuussa.
  • Heinäkuun loppuun mennessä todistusanomuksen palauttaneet valmistuvat vielä lukuvuoden 2012-2013 puolella (todistuksen saa elokuussa).
  • Elokuun ensimmäisen päivän jälkeen todistusanomuksen palauttaneet valmistuvat uuden lukuvuoden puolella, eli tässä tapauksessa valmistuakseen tulee ilmoittautua yliopistoon läsnäolevaksi (ja siis maksaa ylioppilaskunnan jäsenmaksu).
Luotu 04.04.2013 | Muokattu 04.02.2015