Rekisteröidy koehenkilöksi Turun yliopiston päätöksentekolaboratorioon

17.03.2022

Turun yliopiston päätöksentekolaboratorio (PCRClab) etsii koehenkilöitä Turun yliopistossa järjestettäviin päätöksentekokokeisiin. PCRClab järjestää kuluvan vuoden 2022 aikana useita koetilaisuuksia. Seuraavat koetilaisuudet ovat jo 17.3. ja 18.3. sekä viikolla 12.

​Kokeet eivät edellytä osallistujilta erityisiä tietoja tai taitoja, riittää että osaat suomea ja käyttää hiirtä sekä näppäimistöä

Miksi osallistua?​

• Tuet osaltasi tieteen tekemistä
  • Päätösten tekeminen on mielenkiintoista
  • Kokeisiin osallistumisesta maksetaan rahapalkkio

Jos olet kiinnostunut toimimaan koehenkilönä, toimi seuraavasti:

1) Rekisteröidy koehenkilöksi osoitteessa https://orsee.utu.fi/public/

Huomaa, että pelkkä rekisteröityminen koehenkilöksi ei velvoita osallistumaan kokeisiin, vaan voit kunkin kokeen kohdalla vapaasti päättää, sopiiko osallistuminen aikatauluusi.

2) Rekisteröityneet koehenkilöt kutsutaan kokeisiin sähköpostitse. Jos jokin sähköpostissa mainituista koetilaisuuksien ajankohdista sopii sinulle, voit kirjautua kyseiseen tilaisuuteen klikkaamalla sähköpostissa olevaa linkkiä.

Osallistujien kokeista saamat rahapalkkiot riippuvat heidän kokeessa tekemistään päätöksistä ja osittain sattumasta. Osallistumisesta maksetaan kiinteä minimipalkkio, mutta kokeista on mahdollista ansaita moninkertaisesti lisää rahaa.

Tulet säilymään anonyymina kokeen ajan, toisin sanoen muut osallistujat ja kokeen järjestäjät eivät voi yhdistää tekemiäsi päätöksiä missään vaiheessa sinuun, ja kokeen tulosten analysointi tapahtuu tilastollisesti aineiston kokonaistasolla.

Kokeet pidetään PCRlabin tiloissa Pharmacityssä, Itäinen pitkäkatu 4, 1. kerros

> Ilmoittaudu koehenkilöksi

Lisätiedot:

Olli Lappalainen, tutkijatohtori, taloustieteen laitos, pcrclab@utu.fi

Luotu 17.03.2022 | Muokattu 17.03.2022