Tutkija, tarkista alkuvuoden julkaisutietosi!

08.08.2019

Oman julkaisuluettelonsa pääsee tarkistamaan yliopiston www-sivuilta omalta profiilisivulta (voit hakea profiilisivusi tästä), UTUCRIS-tutkimusportaalista tai TutkijanCV-raportilta Omat julkaisuni, josta voi nähdä myös kirjaston käsittelyssä olevat julkaisut.

Jos tiedät, että vuoden 2019 tieteellinen artikkelisi, teoksesi tai muu julkaisusi on jo ilmestynyt, muttet löydä sitä julkaisuluettelostasi, ilmoita julkaisun tiedot suoraan kirjastolle verkkolomakkeella. Samalla saat artikkelisi viimeisen hyväksytyn käsikirjoituksesi avoimesti rinnakkaistallennetuksi UTUCRISiin. Kirjasto validoi tiedot ja tarkistaa kustantajan luvan käsikirjoituksen avoimelle rinnakkaistallentamiselle eli vihreän tien open access -julkaisemiselle. Tämän jälkeen julkaisutiedot siirtyvät yliopiston tietovarastoon ja sieltä kansalliseen VIRTA-julkaisutietopalveluun, josta julkaisutiedot on mahdollista poimia mm. Suomen Akatemian hakemuslomakkeelle. Lisätietoa VIRTA-julkaisutietopalvelun käytöstä löytyy akatemian hakuohjeista.

Mikäli tarvitset apua julkaisuihin tai tutkimustietojärjestelmään liittyvissä kysymyksissä, ota yhteyttä palveluosoitteeseen researchportal@utu.fi.

Lue lisää kirjaston palveluista Suomen Akatemian rahoitushakuun ja aineistonhallintaan liittyen.

Lue lisää rinnakkaistallentamisen uusista kannustimista yliopiston Just Odd It! -blogista. 

Luotu 08.08.2019 | Muokattu 13.08.2019