Unohtumattomat hetket -hankkeessa kerätään muistoja sukupuolen tai seksuaalisen moninaisuuden kokemuksista

19.10.2018

Unohtumattomat hetket -hankkeessa kerätään eri ikäisten ihmisten muistoja siitä, millaista kokemuksia heillä on sukupuolen tai seksuaalisen moninaisuuden kanssa elämisestä tai sukupuoli- tai seksuaalivähemmistöön kuuluvien henkilöiden tukena olemisesta.

Muistoja kerätään nettikyselynä sekä unohtumattomista henkilökohtaisista kokemuksista että yleisemmistä merkityksellisistä tapahtumista ja kohtaamisista niin kasvokkain kuin virtuaalisestikin.

Marraskuun lopussa päättyvän keruun järjestää Työväen Arkiston yhteydessä toimiva Työväen Muistitietotoimikunta. Kyselyn on laatinut Turun yliopiston ihmisiteteiden Turku Institute for Advanced Sudies -tutkijakollegiumin tutkija, dosentti Tuula Juvonen.

Lisätietoja:
Työväen Muistitietotoimikunnan sihteeri Pete Pesonen, pete.pesonen@tyark.fi