Yrittäjyyden RENT –konferenssin abstraktikutsu päättyy 15.5.2021

17.03.2021

Yrittäjyyden eurooppalainen RENT –konferenssi järjestetään 18.-19.11.2021 Turussa.
Esikonferenssi järjestetään 17.11.2021.
Konferenssin abstraktikutsu päättyy 15.5.2021.
Konferenssi tekee yhteistyötä eri tieteellisten lehtien ja julkaisijoiden kanssa, mikä tarjoaa myös useita mahdollisia julkaisukanavia konferenssipaperien kehittämiseksi.

Konferenssin taustalla kaksi eurooppalaista tärkeää järjestöä. Yhdessä paikallisen järjestäjän kanssa konferenssin sisällöstä ja tieteellisestä tasosta vastaa eurooppalaisten yrittäjyystutkijoiden järjestö, European Council for Small Business (ECSB). Turun kauppakorkeakoulun yrittäjyystutkijat ovat järjestön aktiivisia jäseniä ja toimijoita. Järjestön sihteeristö myös sijaitsee Turussa. Järjestön tavoitteena on tukea eurooppalaisten tutkijoiden urakehitystä, verkostoja ja kehittää yrittäjyystutkimusta. Konferenssin käytännön järjestelyistä vastaa liiketaloustieteilijöille laajemminkin tuttu European Institute of Advanced Management Studies (EIASM), jonka tavoitteena tukea liiketaloustieteellistä tutkimusta ja jatko-opintoja. RENT ei tule Turkuun ensimmäistä kertaa, vaan konferenssi on järjestetty Turussa jo vuonna 2001.

Luotu 17.03.2021 | Muokattu 17.03.2021