Avointen yliopisto-opintojen valtakunnallinen tarjonta tutkinto-opiskelijoille Turun yliopistossa

Muuttuivatko opiskelusuunnitelmasi poikkeustilanteen vuoksi? Tutustu yliopistojen tarjoamiin maksuttomiin avoimiin yliopisto-opintoihin tutkinto-opiskelijoille!

Valtakunnallinen opintotarjonta on koottu yhteen osoitteeseen

Yliopistot avaavat etäyhteyksin opiskeltavaa avoimen yliopiston opintotarjontaansa väliaikaisesti ja maksuttomasti eri yliopistojen tutkinto-opiskelijoille. Tavoitteena on yhteistyössä auttaa opiskelijoita ja tiedekuntia poikkeustilanteessa, kun lähiopetus on keskeytetty. 

Yhteiseen valtakunnalliseen opintotarjontaan sisältyy opintoja monipuolisesti eri aloilta ja se voi täydentyä kevään aikana. Opinnot ajoittuvat kevääseen ja kesään 2020 ja ne ovat suoritettavissa etäopiskeluna. Opintoihin ilmoittaudutaan kunkin avoimen yliopiston omien aikataulujen ja ohjeiden mukaisesti, ks. ohjeet opintojen opetusohjelmista.

Tarjonnasta voi löytyä oman suunnitelman mukaisia opintoja tai kiinnostavia sivuaineopintoja - ehkä myös aloilta, joita ei ollut ajatellut opiskelevansa.

Avoimet yliopisto-opinnot ovat yliopistojen tiedekuntien opetussuunnitelmien mukaisia. Opiskelijan tulee varmistaa etukäteen, että hänen valitsemansa opintojaksot ovat sisällöltään sellaisia, että ne sopivat osaksi omia tutkinto-opintoja. Lisäksi opiskelijan tulee huolehtia itse avoimessa yliopisto-opetuksessa suorittamiensa opintojen hyväksi luvusta omassa yliopistossaan.

Valtakunnallinen opintotarjonta on koottu osoitteeseen:

> avoin.jyu.fi/avoimet

HUOM! Ilmoittautuminen Turun yliopiston avoimen yliopisto-opetuksen opintoihin on päättynyt 31.5.2020.

 

Lisätietoja TY:n perustutkinto-opiskelijoille

Turun yliopiston avoimen yliopiston kesäopintojen tarjonnassa on aiempien kesien tapaan myös muita maksuttomia opintoja TY:n omille tutkinto-opiskelijoille. Lue lisää intrasta Kesäopinnot-sivulta.