Kerttu Kettunen profiilikuva
Kerttu
Kettunen
tiedekuntapäällikkö, Turun kauppakorkeakoulu
D.Sc. (Econ. & Bus. Adm.)

Ota yhteyttä

+358 29 450 3703
+358 44 304 4781
Rehtorinpellonkatu 3
20500
Turku

Asiantuntijuusalueet

Liikkeenjohdon koulutus
kauppakorkeakoulut
kansainväliset akkreditoinnit

Biografia

Kerttu Kettunen (KTT, Oulun yliopisto, 2013) työskentelee tiedekuntapäällikkönä Turun kauppakorkeakoulussa ja vastaa kauppakorkeakoulun strategisesta kehittämisestä ja kansainvälisestä AACSB-akkreditointiprosessista.

Opetus

Kerttu Kettunen opettaa tohtoriopiskelijoille suunnattua ura-kurssia 'Work and career in business schools' yhdessä suomalaisten ja pohjoismaisten tutkijoiden kanssa. Kurssia on järjestetty Tukholman yliopiston kauppakorkeakoulussa (2016) ja Aalto yliopiston kauppakorkeakoulussa (2018).

Tutkimus

Tutkimustyössään Kerttu Kettunen on keskittynyt kauppakorkeakouluinstituution historiaan, kehitykseen ja kansainvälistymiseen, ja hänen artikkeleitaan on julkaistu mm. arvostetuissa Academy of Management Learning and Education ja Journal of Management Inquiry -tiedelehdissä.

Tutkimustyönsä ohella Kerttu Kettunen on työskennellyt aktiivisesti kansainvälisten akkreditointien parissa: Oulun yliopiston kauppakorkeakoulun akkreditointikoordinaattorina (2011-2013) ja Turun kauppakorkeakoulun AACSB-akkreditointiprojektin päällikkönä 2014 alkaen.

Julkaisut

Järjestä: