Mari
Norrdal
kehityspäällikkö, funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus
Julkaisut
Increasing Customer Awareness on Food Waste at University Cafeteria with a Sensor-Based Intelligent Self-Serve Lunch Line (2020)
IEEE International Conference on Engineering, Technology and Innovation
(Vertaisarvioitu artikkeli konferenssijulkaisussa (A4))
Developing a multisensory experience profile of a place: Case Finland (2017)
12th Pangborn Sensory Science Symposium
(Muu (O2))
Kokeillen yhdessä maaliin (2017)
Kehittyvä elintarvike
(Artikkeli ammattilehdessä tai kirjoitus ammatillisessa blogissa (D1))
Lontoo elintarvikemarkkinoiden suunnannäyttäjänä (2017)
Kehittyvä elintarvike
(Muu (O2))
Ruokaelämyksiä metsästämässä, SIAL Pariisi 19.–23.10.2014 (2014)
LounaFood -uutiset
(Muu (O2))
Askeleet innovatiivisiin hankintoihin (2014)
(Audiovisuaalinen aineisto (I1))Innovatiiviset ja vastuulliset julkiset hankinnat – Julkisten hankkijoiden ja yritysten yhteistyöllä kohti parempia hankintoja (2014)
Julkisten hankkijoiden ja yritysten yhteistyöllä kohti parempia hankintoja
(Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti taikka -selvitys (D4))
Monipuolista osaamista ja verkostoja - katsaus Varsinais-Suomen oske-kauteen 2007-2012 – Elintarvikekehitys - Hyvinvointia ruoasta (2014)
Elintarvikekehitys - Hyvinvointia ruoasta
(Muu (O2))
Askeleet innovatiivisiin hankintoihin (2014)
(Artikkeli ammatillisessa kokoomateoksessa (D2))Varsinais-Suomen ruokaketjun kehittäminen synnyttää uutta työtä (2013)
Turun Sanomat
(Yleistajuinen artikkeli tai blogikirjoitus (E1))