Mari
Norrdal
kehityspäällikkö, funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus
Julkaisut
Increasing Customer Awareness on Food Waste at University Cafeteria with a Sensor-Based Intelligent Self-Serve Lunch Line (2020)
IEEE International Conference on Engineering, Technology and Innovation
(Vertaisarvioitu artikkeli konferenssijulkaisussa (A4))
Lontoo elintarvikemarkkinoiden suunnannäyttäjänä (2017)
Kehittyvä elintarvike
(Muu (O2))
Developing a multisensory experience profile of a place: Case Finland (2017)
12th Pangborn Sensory Science Symposium
(Muu (O2))
Kokeillen yhdessä maaliin (2017)
Kehittyvä elintarvike
(Artikkeli ammattilehdessä tai kirjoitus ammatillisessa blogissa (D1))
Innovatiiviset ja vastuulliset julkiset hankinnat – Julkisten hankkijoiden ja yritysten yhteistyöllä kohti parempia hankintoja (2014)
Julkisten hankkijoiden ja yritysten yhteistyöllä kohti parempia hankintoja
(Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti taikka -selvitys (D4))
Monipuolista osaamista ja verkostoja - katsaus Varsinais-Suomen oske-kauteen 2007-2012 – Elintarvikekehitys - Hyvinvointia ruoasta (2014)
Elintarvikekehitys - Hyvinvointia ruoasta
(Muu (O2))
Askeleet innovatiivisiin hankintoihin (2014)
(Artikkeli ammatillisessa kokoomateoksessa (D2))Ruokaelämyksiä metsästämässä, SIAL Pariisi 19.–23.10.2014 (2014)
LounaFood -uutiset
(Muu (O2))
Askeleet innovatiivisiin hankintoihin (2014)
(Audiovisuaalinen aineisto (I1))Varsinais-Suomen ruokaketjun kehittäminen synnyttää uutta työtä (2013)
Turun Sanomat
(Yleistajuinen artikkeli tai blogikirjoitus (E1))