
Päivi
Töyli
projektipäällikkö, Areal Research and Development (ARD)
FM (maantiede)
Asiantuntijuusalueet
lähiruoka
ruokaketju
maaseudun kehittäminen
projektin johtaminen
Biografia
Työni keskiössä ovat valtakunnalliset kehittämishankkeet, erityisesti ruokasektoriin (lähiruoka), maaseutuun ja pk-yrittäjyyteen liittyen. Projektipäällikkönä koordinoin, suunnittelen ja toteutan hankkeiden sisältöjä sekä vastaan hankkeiden hallinnoinnista. Vahvuuteni on valtakunnallisissa verkostoissa toimiminen ja niiden luominen.
Julkaisut
Rohkeasti mukaan julkisiin hankintoihin: Vinkkejä ja käytännön esimerkkejä pk-yrityksille (2022)
(Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti taikka -selvitys (D4))Yhdessä opitaan – tuloksia ja kokemuksia oppilaitosten ja yritysten yhteistyöstä (2022)
Aitoja makuja
(Artikkeli ammattilehdessä tai kirjoitus ammatillisessa blogissa (D1))
Kestävät paikallisyhteisöt (2022)
(Toimitustyö yleistajuiselle lehdelle, kokoomateokselle tai konferenssijulkaisulle (E3))Aitoja makuja -tiedotuslehti 2/2022 (2022)
(Muu (O2))Viennin ja kansainvälistymisen verkostotapaamiset – näkökulmana pk-yritykset (2022)
Aitoja makuja
(Artikkeli ammattilehdessä tai kirjoitus ammatillisessa blogissa (D1))
Aitoja makuja -tiedostuslehti 4/2022 (2022)
(Muu (O2))Valtakunnallisen ruokasektorin koordinaatiohankkeen tuloksia (2022)
Aitoja makuja
(Artikkeli ammattilehdessä tai kirjoitus ammatillisessa blogissa (D1))
Kehittämistyö näkyviin (2022)
Aitoja makuja
(Artikkeli ammattilehdessä tai kirjoitus ammatillisessa blogissa (D1))