
Päivi
Töyli
projektipäällikkö, Areal Research and Development (ARD)
FM (maantiede)
Links
Asiantuntijuusalueet
lähiruoka
ruokaketju
maaseudun kehittäminen
projektin johtaminen
Biografia
Työni keskiössä ovat valtakunnalliset kehittämishankkeet, erityisesti ruokasektoriin (lähiruoka), maaseutuun ja pk-yrittäjyyteen liittyen. Projektipäällikkönä koordinoin, suunnittelen ja toteutan hankkeiden sisältöjä sekä vastaan hankkeiden hallinnoinnista. Vahvuuteni on valtakunnallisissa verkostoissa toimiminen ja niiden luominen.
Julkaisut
Leipäjuustolla maailmankartalle (2021)
(Muu (O2))Aitoja makuja -tiedotuslehti 5/2021 (2021)
Aitoja makuja
(Muu (O2))
Korona-ajan kokemuksia ruokasektorilta (2021)
Maalta ja mereltä: Brahea-keskuksen blogi
(Muu (O2))
Kuljetustapojen vertailua pienyrittäjän näkökulmasta (2021)
(Muu (O2))Aitoja makuja -tiedotuslehti 2/2021 (2021)
Aitoja makuja
(Muu (O2))
Yhteistyötä tietouden jakamisessa - Samarbete för att sprida information - Cooperation Spreads Knowledge (2021)
(Artikkeli ammatillisessa kokoomateoksessa (D2))Aitoja makuja -tiedotuslehti 4/2021 (2021)
Aitoja makuja
(Muu (O2))
Ruokaverkostoja kutomassa (2021)
Seinäjoen yliopistokeskuksen tiedotuslehti
(Yleistajuinen artikkeli tai blogikirjoitus (E1))
Aitoja makuja -tiedotuslehti 6/2021 (2021)
Aitoja makuja
(Muu (O2))
Aitoja makuja -tiedotuslehti 1/2021 (2021)
Aitoja makuja
(Muu (O2))