
Sanna
Vähämiko
projektipäällikkö, Areal Research and Development (ARD)
projektipäällikkö, Areal Research and Development (ARD)
FT, projektipäällikkö
Asiantuntijuusalueet
ruoka
vastuullisuus
kestävä kehitys
kasviproteiini
kiertotalous
Julkaisut
Ruokapalvelut kaipaavat uusia kotimaisia kasviproteiinituotteita (2022)
Kehittyvä elintarvike
(Artikkeli ammattilehdessä tai kirjoitus ammatillisessa blogissa (D1))
Onneksi on ohra!: Reseptikilpailun 2021 satoa (2021)
(Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti taikka -selvitys (D4))Karitsasta herkkuja arkeen ja juhlaan (2020)
(Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti taikka -selvitys (D4))Turun yliopisto ja kampusravintolat matkalla kohti pienempää hiilijalanjälkeä (2020)
Aitoja makuja
(Artikkeli ammattilehdessä tai kirjoitus ammatillisessa blogissa (D1))
Kotimaista kasviproteiinia kaikkiin keittiöihin - 55 herkullista reseptiä (2019)
(Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti taikka -selvitys (D4))The impact of probiotic supplementation during pregnancy on DNA methylation of obesity-related genes in mothers and their children (2019)
European Journal of Nutrition
(Vertaisarvioitu alkuperäisartikkeli tai data-artikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A1))
Kotimaista kasviproteiinia keittiöihin (2019)
Elintarvike ja terveys
(Artikkeli ammattilehdessä tai kirjoitus ammatillisessa blogissa (D1))
Kasviproteiini Vastuullisesti hyvää terveydelle ja ympäristölle (2018)
(Muu (O2))Sikiökautinen ympäristö säätelee elintapasairauksien riskiä (2016)
Lääkärilehti
(Vertaisarvioitu katsausartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä (A2))