Biotekniikan tutkinto-ohjelma, diplomi-insinööri (2 v)

Koulutus sopii sinulle, jos:

• olet kiinnostunut yhdistämään biokemiallista sekä laite- ja tietoteknistä osaamista
  • haluat oppia hyödyntämään tuotanto-, laite- ja prosessitekniikan ratkaisuja biopohjaisessa tuotannossa
  • olet kiinnostunut ihmisen terveydentilan selvittämiseen käytettävistä menetelmistä ja teknisistä ratkaisuista

Biotekniikan diplomi-insinöörin opinnot painottuvat molekyylitason biotekniikkaan ja diagnostisiin menetelmiin ja sisältävät runsaasti opitun teorian soveltamista käytäntöön. Opit ymmärtämään syvällisesti in vitro -diagnostiikassa käytettävien testien ja testijärjestelmien toimintaperiaatteita ja niiden kehitysprosesseja. Opinnoissa perehdyt fermentointiprosessiin ja sen käyttöön rekombinanttiproteiinien tuotossa.

Opiskelijanamme olet osana kansainvälistä opiskelija- ja tutkimusympäristöä, joka tekee läheistä yhteistyötä biotekniikan alan yritysten kanssa.

Koulutuksesta valmistut asiantuntijaksi diagnostiikka-, lääke- tai elintarviketeollisuuden alalle esimerkiksi tutkimus-, tuotekehitys-, tuotantotehtäviin. Tutkinnon suorittaneet toimivat monipuolisesti eri tehtävissä aina markkinoinnista ja laadunvalvonnasta perus- ja soveltavaan tutkimukseen.

Sitaatti_sci_biotekniikka_Emma-Makinen_opiskelija
Parasta ovat monipuoliset suuntautumismahdollisuudet työelämässä sekä turkulainen teekkarikulttuuri tasapainottamassa opiskeluarkea!
Emma Mäkinen
biotekniikan opiskelija
Get inspired by science.
Meiltä valmistut työhön, jossa voit ideoida ja innovoida uutta.

Koulutuksesta valmistuneiden uramahdollisuuksia:

• laatuinsinööri