Mediatutkimus, filosofian maisteri (2 v)

Koulutus sopii sinulle, jos:

• olet kiinnostunut audiovisuaalisen kulttuurista ja viestinnästä ja sen eri ilmiöistä, esimerkiksi elokuvista, televisiosta tai populaarikulttuurista
  • haaveilet urasta media- tai kulttuurialalla tai vaihtoehtoisesti opetuksen tai tutkimuksen parissa

Turun yliopiston tarjoama mediatutkimuksen koulutus on ainutlaatuinen - vastaavaa audiovisuaalisen kulttuurin ja viestinnän koulutusta ei ole tarjolla muissa korkeakouluissa.

Mediatutkimuksen maisteriopinnoissa saat monipuolisen käsityksen mediatutkimuksen tutkimussuuntauksista ja metodologisista vaihtoehdoista. Opinnoissasi voit syventyä erityisesti itseään kiinnostaviin tutkimusalueisiin. Koulutuksen vahvuusalueita ovat muun muassa elokuva- ja televisiotutkimus, populaarikulttuurin tutkimus, mediafilosofia, feministinen mediatutkimus, digitaalisen median tutkimus ja retoriikan tutkimus.

Valmistuneet sijoittuvat monenlaisiin tehtäviin tutkimuksen ja opetuksen alalla tai mediayritysten, julkishallinnon ja järjestöjen palvelukseen.

Sitaatti hum mediatutkimus Porkka
Tule sinäkin opiskelemaan mediatutkimusta - tulevaisuuden työelämässä media-alan asiantuntijoita tarvitaan jatkuvasti.
Janette Porkka
mediatutkimuksen opiskelija
Get inspired by the future.
Meiltä valmistut työhön, joka innostaa ja inspiroi.

Koulutuksesta valmistuneiden uramahdollisuuksia:

• viestintäpäällikkö