Molekulaarisen kasvibiologian ja bioenergetiikan tutkinto-ohjelma, filosofian maisteri (2 v)

Koulutus sopii sinulle, jos:

• olet kiinnostunut kasveista, fotosynteesistä tai bioenergiasta
  • sinua kiinnostavat kestävän kehityksen mukaiset ratkaisut ja elämän molekulaariset säätelymekanismit
  • haluat olla mukana ratkaisemassa miten saamme ruoan ja energian riittämään kasvavalle väestölle

Molekulaarisen kasvibiologian ja bioenergetiikan tutkinto-ohjelmasta valmistuttuasi ymmärrät ja osaat tutkia, miten kasvit, levät ja syanobakteerit sopeutuvat muuttuvaan ympäristöön. Sinulla on sekä vahva teoriaosaaminen että modernien laboratoriomenetelmien osaaminen.

Turun yliopiston fotosynteesitutkimus on maailman huippuluokkaa, ja opiskelu on alusta lähtien kansainvälistä. Teorian lisäksi saat laadukasta opetusta myös käytännön laboratorioharjoituksissa.

Koulutuksesta valmistuneilla maistereilla on valmiudet toimia tutkimus- ja kehitystehtävissä maa- ja metsätaloudessa, bioenergiateollisuudessa sekä valtion ja kunnan viranomaistehtävissä sekä pyrkiä tieteelliseen jatkokoulutukseen. Koulutus luo myös hyvän pohjan bioalan yrittäjyydelle.

Get inspired by science.
Meiltä valmistut työhön, jossa voi ideoida ja innovoida uutta.

Koulutuksesta valmistuneiden uramahdollisuuksia:

• erikoistutkija