Molekulaaristen biotieteiden tohtoriohjelma (4 v)

​Molekulaaristen biotieteiden tohtoriohjelma (DPMLS) tarjoaa korkeatasoista, kansainvälisesti merkittävään tutkimukseen perustuvaa tohtorinkoulutusta molekulaarisessa biotieteessä. Tohtoriohjelman erikoisaloja ovat Biokemia, Rakennebiologia, Molekulaarinen solubiologia, Molekulaarinen kasvibiologia, Bioenergetiikka, Bioteknologia, In vitro -diagnostiikka, Elintarvikekemia ja Elintarvikekehitys.

Jatko-opinto-oikeushaku on auki kahdesti vuodessa; maaliskuussa ja syyskuussa. Syyskuun haussa voi hakea myös määräaikaista tohtorikoulutettavan palkallista paikkaa.

Seuraava hakuaika: 2.9.-20.9.2019.

Molekulaaristen biotieteiden tohtoriohjelmassa voit suorittaa tohtorintutkinnon seuraavissa pääaineissa:

• Biokemia (Filosofian tohtori)
  • Elintarvikekemia (Filosofian tohtori)
  • Elintarvikekehitys (Tekniikan tohtori)
  • Molekulaarinen biotekniikka ja diagnostiikka (Filosofian tohtori, Tekniikan tohtori)
  • Molekulaarinen kasvibiologia (Filosofian tohtori)

Sähköposti: sci-docstudies@utu.fi

Tohtoriohjelman johtaja: