Taidehistoria, filosofian maisteri (2 v)

Koulutus sopii sinulle, jos:

• olet kiinnostunut visuaalisesta kulttuurista: esimerkiksi kuvataiteista, arkkitehtuurista ja taideteollisuudesta
  • haaveilet urasta kulttuurin, median, koulutuksen tai tutkimuksen parissa tai museo- ja taidealalla

Taidehistorian maisteriopinnoissa perehdyt koko visuaalisen kulttuurin vaikutuskenttään maisemakäsityksistä aina taiteen instituutioihin ja muuttuviin taidekäsityksiin. Turun yliopistossa taidehistorian opiskelijalla on tarjolla erityisen monipuolinen valikoima pääainetta tukevia taiteen- ja kulttuurintutkimuksen alan opintoja.

Koulutuksesta valmistuu asiantuntijoita museoihin ja muihin näyttelyinstituutioihin, kulttuurihallintoon, rakennus- ja kaupunkisuojeluun, media- ja kustannusalalle sekä opetus- ja tutkimustehtäviin.

Sitaatti hum taidehistoria Pitkänen
Valitsin pääaineekseni taidehistorian, koska olen aina ollut kiinnostunut taiteesta ja kulttuurista. Turkuun kannattaa tulla opiskelemaan taidehistoriaa, koska Turku on Suomen kulttuuripääkaupunki!
Eeva Pitkänen
taidehistorian opiskelija
Get inspired by science.
Meiltä valmistut työhön, joka innostaa ja inspiroi.

Koulutuksesta valmistuneiden uramahdollisuuksia:

• näyttelyamanuenssi