Taidehistoria, filosofian maisteri (2 v)

Koulutus sopii sinulle, jos:

• olet kiinnostunut visuaalisesta kulttuurista: esimerkiksi kuvataiteista, arkkitehtuurista ja taideteollisuudesta
  • haaveilet urasta kulttuurin, median, koulutuksen tai tutkimuksen parissa tai museo- ja taidealalla

Taidehistorian maisteriopinnoissa perehdyt koko visuaalisen kulttuurin vaikutuskenttään maisemakäsityksistä aina taiteen instituutioihin ja muuttuviin taidekäsityksiin. Turun yliopistossa taidehistorian opiskelijalla on tarjolla erityisen monipuolinen valikoima pääainetta tukevia taiteen- ja kulttuurintutkimuksen alan opintoja.

Koulutuksesta valmistuu asiantuntijoita museoihin ja muihin näyttelyinstituutioihin, kulttuurihallintoon, rakennus- ja kaupunkisuojeluun, media- ja kustannusalalle sekä opetus- ja tutkimustehtäviin.

Get inspired by science.
Meiltä valmistut työhön, joka innostaa ja inspiroi.

Koulutuksesta valmistuneiden uramahdollisuuksia:

• näyttelyamanuenssi