Tietotekniikan tutkinto-ohjelma, diplomi-insinööri (2 v)

Koulutus sopii sinulle, jos:

• olet innostunut uusista teknologioista, kuten tulevaisuuden tietoliikenteestä ja tiedon käsittelystä, tekoälystä, robotiikasta tai koneiden ja ihmisten vuorovaikutuksesta
  • olet kiinnostunut ohjelmoinnista
  • haluat olla etujoukoissa rakentamassa tulevaisuuden tietoyhteiskuntaa

Tietotekniikan koulutus valmistaa opiskelijat monipuolisesti sekä nykyisten että tulevaisuuden teknologioiden hyödyntämiseen. Diplomi-insinööritutkinnon suorittaneiden työllisyystilanne on maassamme hyvä, ja työpaikka valmistuneille on käytännössä varma. DI-koulutus antaa opiskelijalle valmiudet työskennellä IT-alan osa-alueilla eri yhteiskunnan aloilla niin Suomessa kuin ulkomailla.

Tarjoamme sinulle asiantuntevaa ja aallonharjalla olevaa tietotekniikan koulutusta aidosti monitieteisen yliopiston vahvuuksia hyödyntäen. Työ- ja opiskeluyhteisömme on tiivis, aktiivinen ja kansainvälinen. Opintoihisi voit yhdistää teknologian lisäksi mitä tahansa opintoja Turun yliopiston laajasta tarjonnasta ja näin muovata tutkinnosta varmasti itsesi näköisen.

Get inspired by future.
Meiltä valmistut työhön, jossa voit ideoida ja innovoida uutta.

Koulutuksesta valmistuneiden uramahdollisuuksia:

• ohjelmistosuunnittelija