Seminaari 10.11.2020: Maailmankaupan murros ja USA:n kauppapolitiikan arvaamattomuus: Kuinka ennakoida vaikutuksia tulevaan liiketoimintaan?

SAVE THE DATE: Maailmankaupan murros ja USA:n kauppapolitiikan arvaamattomuus -seminaari 10.11. 2020, klo 13-16, Eteläranta 10, Helsinki

Maailmankaupan arvaamattomat kehitysnäkymät nostavat esiin useita keskeisiä kysymyksiä: Millaista kauppapolitiikkaa uudessa taloudessa tarvitaan? Millaisessa kansainvälisessä yhteistyössä uutta kauppapolitiikkaa luodaan? Miten muuttuva talous vaikuttaa suomalaisten yritysten kasvuun ja kehitykseen?

Maailmankaupan murros ja USA:n kauppapolitiikan arvaamattomuus -seminaari pyrkii tarjoamaan näkökulmia näihin kysymyksiin. Seminaari on suunnattu vientiin ja ulkomaan liiketoimintaan keskittyville tai siitä kiinnostuneille yrityksille. Tavoitteena on luoda keskusteleva tilaisuus kaupan ja kauppapolitiikan tulevaisuuden kehityksestä. Tilaisuus on ilmainen ja mukaan mahtuu noin 60 osallistujaa.

Seminaari on siiretty koronaepidemian takia kesäkuulta marraskuulle. Ohjelma ja ilmoittautuminen avataan alkusyksystä 2020!

Seminaari on osa Teollisuuden ja Työantajain Keskusliiton (TT) - säätiön rahoittamaa Kauppapolitiikan asiantuntijoita ja osaamista Suomeen- hanketta. Hankkeen tavoitteena on kehittää suomalaisyritysten kauppapoliittista osaamista. Hankkeen toteuttaa Turun yliopiston kauppakorkeakoulussa toimiva Pan-Eurooppa Instituutti.