Lapsi- ja nuorisokeskus Cyrin julkaisusarja

The VII Conference on Childhood Studies: Childhood in everyday life. June 6th–8th 2016 | Turku, Finland. Abstract book. Lapsi- ja nuorisotutkimuskeskus CYRIn julkaisuja 9/2016.

Haanpää L, Roos S. Nuoret luupin alla 2014. Teemana kuluttajuus ja taloudellinen eriarvoisuus. Turun lapsi- ja nuorisotutkimuskeskuksen julkaisuja 1/2015, Turun yliopisto.

Vaarno J, Ojansivu P, Lagström H. Ruokakasvatus näkyvänä toimintana varhaiskasvatussuunnitelmissa. Turun lapsi- ja nuorisotutkimuskeskuksen julkaisuja 8/2014, Turun yliopisto.

Ojansivu P, Sandell M, Lagström H, Lyytikäinen A. Lasten ruokakasvatus varhaiskasvatuksessa - ruokailoa ja terveyttä lapsille. Turun lapsi- ja nuorisotutkimuskeskuksen julkaisuja 8/2014, Turun yliopisto.

Haanpää L, Roos S. Nuoret luupin alla 2012. Osallisuudesta hyvinvointiin. Turun lapsi- ja nuorisotutkimuskeskuksen julkaisuja 7/2013, Turun yliopisto.

Af Ursin P, Haanpää L, Launokorpi H, Sipilä K. Nuoret luupin alla 2010. Kyselytutkimus lasten ja nuorten hyvinvoinnista, osallisuudesta ja vaikutusmahdollisuuksista Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa. Turun lapsi- ja nuorisotutkimuskeskuksen julkaisuja 6/2013, Turun yliopisto.

Matarma, T. Mitä on liikunta? - Laadullinen tutkimus 6.- ja 9.-luokkalaisten liikuntakäsityksistä ja suhteesta liikuntaan. Turun lapsi- ja nuorisotutkimuskeskuksen julkaisuja 5/2012, Turun yliopisto.

Lähteenmäki, M. Vauvaperheiden isien näkemyksiä sosiaalisesta tuesta. Turun lapsi- ja nuorisotutkimuskeskuksen julkaisuja 4/2012, Turun yliopisto.

Haanpää L, Af Ursin P, Matarma T. Kouluikäisten liikuntasuhde luupin alla - kyselytutkimus 6.- ja 9.- luokkalaisille. Turun lapsi- ja nuorisotutkimuskeskuksen julkaisuja 3/2012, Turun yliopisto.

Uhinki R, Uhinki A. Anna nuorelle tulevaisuus - ettei kukaan syrjäydy. Turun Lapsi- ja nuorisotutkimuskeskuksen julkaisuja 2/2011, Turun yliopisto.

Haanpää L, Ehrs C, Tiensuu-Tsiopoulos M, Kaljonen A, Lagström H. Nuoret luupin alla – koulukysely: 6.- ja 9.-luokkalaisten hyvinvointi, osallisuus ja vaikutusmahdollisuudet Varsinais-Suomessa. Turun Lapsi- ja nuorisotutkimuskeskuksen julkaisuja 1/2009, Turun yliopisto.

Asiasana:
Tagit:

20014 Turun yliopisto, Finland
Puhelinvaihde: 029 450 5000

Henkilöhaku

Seuraa meitä: 
Facebook   Twitter   Instagram   Youtube   LinkedIn
Opiskelu Tutkimus Palvelut ja yhteistyö Yliopisto Tiedekunnat ja yksiköt Ajankohtaista Lahjoita
© Turun yliopisto