Tiedelinjalla aiheena ruoan valmistus ja monitieteinen ruokatutkimus – katso tallenne
Tiedelinjalla puhuttiin tällä viikolla ruoan valmistuksesta, moniaistisesta ruokatutkimuksesta sekä ruokakulttuurista ja ruoan historiasta.
Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.
Tiedelinjalla puhuttiin tällä viikolla ruoan valmistuksesta, moniaistisesta ruokatutkimuksesta sekä ruokakulttuurista ja ruoan historiasta.
Turun yliopiston Flavoria-tutkimusalusta ja -ravintola on paikka, jossa tutkijat ja liiketoiminnan kehittäjät pääsevät tuottamaan uutta tieteellistä tietoa ja innovaatioita ihmisten aitoja kokemuksia ketterästi tutkimalla ja testaamalla. Tavoitteena on keksiä uusia ratkaisuja kestävän kehityksen ja hyvinvoinnin tarpeisiin.
Turussa toteutettiin moniaistinen Miltä merellinen Turku tuntuu? -tutkimus, jossa selvitettiin asukkaiden ja matkailijoiden mielikuvia Turusta merellisenä kaupunkina. Uusi tutkimusmenetelmä antaa aiempaa tarkempaa tietoa esimerkiksi kaupunkisuunnittelun ja matkailun kehittämiseen.