Asiasana: Aistila

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

Mediakutsu: Tervetuloa tutustumaan Turun yliopiston uuteen kestävän ruokakehityksen ja -kulutuksen Flavoria-tutkimusravintolaan ja Aistikattilaan

21.05.2019

Turun yliopiston Flavoria-tutkimusalusta ja -ravintola on paikka, jossa tutkijat ja liiketoiminnan kehittäjät pääsevät tuottamaan uutta tieteellistä tietoa ja innovaatioita ihmisten aitoja kokemuksia ketterästi tutkimalla ja testaamalla. Tavoitteena on keksiä uusia ratkaisuja kestävän kehityksen ja hyvinvoinnin tarpeisiin. 

Turun monipuolinen merikokemus ulottuu joelta saaristoon

04.03.2019

Turussa toteutettiin moniaistinen Miltä merellinen Turku tuntuu? -tutkimus, jossa selvitettiin asukkaiden ja matkailijoiden mielikuvia Turusta merellisenä kaupunkina. Uusi tutkimusmenetelmä antaa aiempaa tarkempaa tietoa esimerkiksi kaupunkisuunnittelun ja matkailun kehittämiseen. 

Infektiomeeting

Aika

20.2.2019 klo 16.00 - 17.45
Epidemiologinen katsaus. Juha O. Grönroos (TYKS)Mikä on kroonisen haavan infektio? Milloin tarvitaan antibioottihoitoa? Matti Karppelin (TAYS)A-streptokokkitautien tautitaakka. Kirsi Gröndahl-Yli-Hannuksela (TY)Vaikeat EBV-infektiot. Johanna Lempainen (TY)

Tyks tutkii ja hoitaa

Aika

17.1.2019 klo 18.00 - 20.00
Kulttuuristako hyvinvointia?18.00–18.15 Tervetuloa – kulttuuri kuuluu kaikille Sairaalaylihoitaja Tuija Lehtikunnas 18.15–18.25 Musiikillinen tervehdys Sairaala- ja hoivamuusikoiksi erikoistuvat muusikot Turun Taideakatemiasta (TA) 18.25–18.45 Sairaalamusiikkityö - palveluksessanne KT, MuM...