Asiasana: laskentatoimen ja rahoituksen laitos

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

Esittelytilaisuus LR:n, YJ:n ja TKM:n jatko-opinnoista

Aika

3.3.2021 klo 14.15 - 16.00
Laskentatoimen ja rahoituksen laitos järjestää 3.3. klo 14:15 -- 16 esittelytilaisuuden kaikille LR:n, YJ:n ja TKM:n jatko-opinnoista kiinnostuneille opiskelijoille. Tule kuulemaan lisätietoja jatko-opintojen sisällöstä, opintojen rahoituksesta ja uravaihtoehdoista väittelyn jälkeen. Tilaisuus on...

Väittelijä tarkasteli suuria kauppoja rahoitusmarkkinoilla – tulokset kertovat markkinoiden dynamiikasta (Väitös: FM, KTM Mika Hannula, 22.5.2020, laskentatoimi ja rahoitus)

Turun yliopistossa väittelevä FM, KTM Mika Hannula tutki väitöskirjassaan kaupankäyntiä rahoitusmarkkinoilla. Väitöskirjan keskiössä olevat kysymykset liittyvät suurten transaktioiden optimaaliseen toteuttamiseen sekä kaupankäyntikustannusten minimointiin.

Ohjausjärjestelmistä tukea myös yrityksen innovaatiotoimintoihin ‒ vapaus ja itsenäisyys toimia eivät riitä (Väitös: KTM Eero Ståhlberg, 17.8.2018, laskentatoimi ja rahoitus)

10.08.2018

Eero Ståhlberg tarkasteli väitöstutkimuksessaan, miten ensisijaisesti yrityksen operatiivista tehokkuutta tukevat johdon ohjausjärjestelmät toimivat innovaatiotoimintojen johtamisessa. Tutkimuksen mukaan ohjauksella on keskeinen rooli myös henkilöstön motivaation tukemisessa ja siten innovoinnissa.