Asiasana: Digital Futures

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

Maailmanpankin vierailulla esiteltiin yhteistyötä Afrikan kaupunkien sietokyvyn parantamiseksi

29.01.2020

Maailmanpankin rahoittamassa Resilience Academy -hankkeessa Turun yliopisto tekee yhteistyötä neljän tansanialaisen yliopiston kanssa tiedon, työkalujen ja digikyvykkyyden tarjoamiseksi afrikkalaisille nuorille, kaupunkien resilienssin eli sietokyvyn lisäämiseksi ja urbaanin kehittämisen tukemiseksi.

Mediakutsu: Digital Futures -seminaari 10.10.: Miten digitalisaatio muuttaa tiedettä ja yhteiskuntaa?

07.10.2019

Digitalisaatio ja digitaalisuus muuttavat yhteiskuntaa paitsi luomalla uusia mahdollisuuksia myös tuhoamalla olemassa olevia rakenteita ja toimintamalleja. Digitaaliset tulevaisuudet, joka on yksi Turun yliopiston tutkimuksen temaattisista kokonaisuuksista, järjestää 10.10. monitieteisen seminaarin, jossa kysytään, miten digitalisaatio muuttaa tiedettä ja yhteiskuntaa. Median edustajat ovat tervetulleet seminaariin!

Turun yliopisto mukana Smart Health for Europe -tapahtumassa Helsingissä 7.10.

16.09.2019

Turun yliopisto on yhdessä Novartis Finland Oy:n, Business Finlandin, Itä-Suomen yliopiston ja Sitran kanssa järjestämässä Smart Health for Europe -seminaaria Musiikkitalossa 7.10.2019. Puhujina on terveydenhuollon, terveysdatan ja terveysteknologian asiantuntijoita ja alan vaikuttajia Suomesta ja muualta Euroopasta. Esillä ovat muun muassa arvoperustaisen terveydenhuollon vaikutukset potilaan näkökulmasta, GDPR:n tutkimukselle ja innovaatiolle tarjoamat hyödyt Euroopassa sekä Smart Healthin rooli EU:ssa, Suomessa ja Saksassa. Seminaari liittyy vahvasti Suomen EU-puheenjohtajuuskauteen.

Digital Futures -seminaari 10.10.2019: Miten digitalisaatio muuttaa tiedettä ja yhteiskuntaa?

18.09.2019

Digitalisaatio ja digitaalisuus muuttavat yhteiskuntaa paitsi luomalla uusia mahdollisuuksia myös tuhoamalla olemassa olevia rakenteita ja toimintamalleja. Digital Futures, yksi Turun yliopiston tutkimuksen temaattisista kokonaisuuksista, järjestää 10.10. monitieteisen seminaarin, jossa kysytään, miten digitalisaatio muuttaa tiedettä ja yhteiskuntaa. Seminaari on avoin kiinnostuneille, tervetuloa mukaan!