Asiasana: Turun yliopisto 100 vuotta

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

Vanhalinna kutsuu vierailulle Turun Yliopiston alkuvuosiin

03.06.2020

Turun Yliopiston ensimmäisten vuosikymmenien tunnelmaan pääsee sukeltamaan Vanhalinnan näyttelyssä Phoenixin aika – elämää Turun Yliopistossa 1920–1959. Näyttelyssä on esille muun muassa huonekaluja, valaisimia ja muuta esineistöä, joita ei Phoenixin huutokaupan jälkeen ole esillä ollut.  Kokonaisuutta tukee Turun yliopiston 100-vuotisjuhlanäyttely.

Tervetuloa Turun yliopiston unohtumattomille synttäreille 27.2.!

Turun yliopiston syntymäpäiväjuhlia vietetään avoimena, ohjelmallisena ulkoilmatapahtumana torstaina 27.2.2020. Juhlaväki kokoontuu kello 18.00 Akatemiatalon ja Tuomiokirkon väliselle aukiolle, josta siirrytään soihtukulkueessa kohti Yliopistonmäkeä. Koko perheen tapahtumaan ovat tervetulleita niin yliopistolaiset kuin muut kaupunkilaiset, perheet ja kauempaakin tulevat. Luvassa muun muassa näyttävä laservaloshow.

Turun yliopisto sata vuotta – juhlavuosi täynnä ohjelmaa

09.01.2020

Maailman ensimmäisen suomenkielisen yliopiston, Turun yliopiston, 100-vuotisjuhlaa vietetään tänä vuonna monin suurin ja pienin tapahtumin. Vuoden aikana on myös useita kaikille avoimia tapahtumia ulkoilmasyntymäpäiväjuhlasta Tiedemarkkinoihin. Lisäksi luvassa on lukuisia kiinnostavia yleisöluentoja ja näyttelyitä monen muun ohessa.