Asiasana: CCR

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

Ennätysmäärä uutta tutkimusrahoitusta 2021

20.01.2022

Vuonna 2021 päätetyn ja myönnetyn uuden tutkimusrahoituksen kokonaismäärä oli Centre for Collaborative Research CCR –yksikön historian suurin koskaan yhden vuoden aikana, yhteensä lähes kaksi miljoonaa euroa. Saatu uusi rahoitus jakaantuu useammalle vuodelle, pääosin vuosille 2022 ja 2023.

Ensimmäistä kertaa etänä toteutetulla Business Innovation Campilla tunnistettiin Valmet Automotiven hankinnan kehityskohteita

17.12.2020

Koronatilanteesta riippumatta yrityksissä on erilaisia pitkän tähtäimen liiketoiminnan ja prosessien kehitystarpeita, joihin yliopistoyhteistyöllä monesti tuo tukea. Kuitenkin liian pitkä tauko kehittämisessä voisi tuottaa vahinkoa vuosiksi eteenpäin. Perinteisesti yhteistyössä on nojattu paljon erimuotoiseen kanssakäymiseen ja työpajoihin kuten kauppakorkeakoulun innovaatioleiri Business Innovation Camp, mutta tänä syksynä järjestetty ensimmäinen innovaatioleirin etätoteutus osoitti, että keinoja löytyy yliopistoyhteistyölle myös koronatilanteen aikanakin.

 

Turun yliopisto ja Singapore Maritime Institute jatkavat menestyksellistä innovaatioyhteistyötään

17.01.2020

Turun yliopisto ja Singapore Maritime Institute järjestivät yhteistyössä jo toisen Innovation Camp -innovaatioleirin. Singaporessa 11.–16.1.2020 järjestetyn leirin voittaja valittiin 16.1. Leiri järjestettiin yhteistyössä yrityskumppanien Jurong Portin, MacGregorin ja China Navigation Companyn kanssa.