Asiasana: Kulttuurikampus Turku

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

Taiteen ja kulttuurin merkitykset hyvinvoinnille näkyviksi – Uusi verkko-opintojakso käsittelee kulttuurihyvinvointia

31.01.2023

Turun yliopiston Sote-akatemian, Turun ammattikorkeakoulun Taideakatemian, kulttuurihyvinvoinnin valtakunnallisen Taikusydän-yhteyspisteen ja Kulttuurikampus Turun yhteistyössä toteuttamalla Kulttuurihyvinvoinnin perusteet -MOOC-kurssilla perehdytään kulttuurihyvinvoinnin soveltamiseen, keskeisiin käsitteisiin ja alan monitieteiseen tutkimukseen.

Lisää elintilaa kulttuurialan ammattilaisille – Kulttuurikampus Turku esittäytyi Sigyn-salissa 4.11.2022

16.11.2022

Kulttuurikampus Turku, kulttuurialan yhteinen toiminta-alusta tutkijoille, opettajille, yrityksille, kolmannen sektorin edustajille ja muille kulttuurialan toimijoille, perustettiin vuonna 2020. Turun kaupungin, Turun yliopiston, Åbo Akademin, Turun ammattikorkeakoulun, Suomen Humanistisen Ammattikorkeakoulun, Turun musiikkiopetuksen sekä Turku Science Parkin yhteisen kampuksen tavoitteena on lisätä kulttuurialan elinvoimaisuutta ja vaikuttavuutta sekä toimijoiden välistä yhteistyötä.​ Kulttuurikampus esittäytyi Sigyn-salissa 4.11.2022.

Kulttuuri näyttää suuntaa Kulttuurikampus Turun webinaarissa 10.5.2021

05.05.2021

Kulttuurikampus Turku järjestää maanantaina 10.5. webinaarin, jossa hankkeen yhteistyökumppanit esittelevät sen tavoitteita ja suunnitelmia. Kulttuuri näyttää suuntaa -webinaarissa kuullaan myös kommenttipuheenvuoroja kolmen eri kulttuuritapahtuman toimijoilta. Maanantaiaamupäivän webinaari päättyy Turun konservatorion ja musiikkiopiston lounaskonserttiin.