Asiasana: Online teaching

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

“Teacher Stories” – kansainvälinen katsaus yliopisto-opettajien kokemuksista ja etäopetuskäytännöistä Covid-19 -pandemian aikana julkaistu

17.01.2023

Teacher stories - Inspiring good practices - a booklet of educator stories esittelee 57 yliopisto-opettajan kokemuksia ja näkemyksiä etäopetuksesta: miten työskentely- ja opetuskäytännöt muuttuivat Covid-19 pandemian aikana. Haastatteluissa keskityimme hyviin käytäntöihin, erityisesti siihen miten etäopetus organisoitiin ja miten opiskelijoiden osallistaminen tapahtui.

Kokemuksia etäopetuksen haasteista ja ratkaisuista hyödynnetään myös tulevaisuudessa

25.04.2022

COVID-19 pandemian alkaessa keväällä 2020 yliopistot siirtyivät etäopetukseen hyvin lyhyellä varoitusajalla ja erilaisista lähtökohdista. InCompEdu-hankkeessa on koottu yhteen opettajien kokemuksia siitä millaisia haasteita nopea siirtymä aiheutti, miten niistä selvittiin, sekä miten etäopetusmenetelmät kehittyivät pandemian aikana.

Kirjaston tiedonhankinnan opetus ja neuvonta toimivat etänäkin

10.05.2021

Koronapandemia ei ole hiljentänyt yliopiston kirjastoa, vaikka tilat ovat tällä hetkellä hyvin rajatussa käytössä. Kun Turun yliopisto ja kirjaston yksiköt suljettiin vauhdilla reilu vuosi sitten, henkilökunta ryhtyi yhtä vauhdikkaasti luomaan korvaavia toimintatapoja lähipalveluille. Kirjaston asiantuntijat tavoittaa entiseen tapaan virtuaalisesti, ja Volter-tietokannasta voi hakea aineistoja, joista yhä suurempi osa on käytettävissä sähköisessä muodossa.