Turku Center for Welfare Research

Turku Center for Welfare Research perustettiin 1997 kolmen turkulaisen korkeakoulun yhteishankkeena. in a cooperative effort by the three universities in Turku (Åbo). Keskuksen tarkoituksena on koordinoida voimavaroja tehokkaammin sekä opetuksessa että tutkimuksessa. Turun yliopiston ja Turun kauppakorkeakoulun yhdistymisen myötä toiminnassa ovat nykyisin mukana Turun yliopisto ja Åbo Akademi.

Johtokunta 2018–

Johtaja

Eva Österbacka
Åbo Akademi
Kauppakorkeakoulu

Jäsenet

Veli-Matti Ritakallio
Sosiaalipolitiikka

Jani Erola
Sosiologia

Pekka Räsänen
Taloussosiologia

Mikael Nygård
Åbo Akademi, Vaasa
Sosiaalipolitiikka

Sihteeri
Esa Karonen
tohtorikoulutettava
Sosiologia

Työpaperisarja

Sarja Working Papers on Social and Economic Issues (WPSEI) jakaa tietoaTCWR:n ja sen yhteistyökumppaneiden tekemästä akateemisesta tutkimuksesta. Sarjan tavoitteena on innostaa keskusteluun ja edistää ajankohtaista tietoa sosiaalisista ja taloudellisista kysymyksistä. Useimmat paperit sopivat taloustieteen, sosiologian, väestötieteen ja tilastotieteen alle.

Sarjassa julkaistaan työskentelyvaiheen julkaisuja. Sarjassa julkaistujen papereiden tekijänoikeudet säilyvät kirjoittajilla. Kun paperi julkaistaan lehdessä artikkelina, se yleensä poistetaan WPSEI-sivustosta.

Sarja julkaistiin 31. elokuuta 2015.

Jos haluat julkaisusti mukaan sarjaan, ota yhteyttä toimittajaan.

Toimittaja: Marika Jalovaara
Toimitusavustaja: Esa Karonen

Hakeutuminen mukaan verkostoon

Verkoston jäseneksi voi hakeutua

• jos on affilioitunut johonkin TCWR:n yksiköistä (on kutsuttu vierailevaksi puhujaksi, työskentelee yksikössä professorina tai tutkijana tai on yksikön vieraileva professori tai tutkija, on yksikön dosentti, ohjaa jossakin yksikössä tehtävää väitöstutkimusta, on itse tohtorikoulutettava tai nuori tutkija)
  • on pitänyt vähintään yhden esityksen TCWE:n seminaarissa
  • on liittänyt CV:nsä TCWR:n nettisivuille

Jäsenhakemukset ja CV:n osoitetaan johtokunnalle. Kaikkien TCWR:n tietoja käyttävien on oletava verkoston jäseniä.

Sähköposti sihteeri Esa Karonen

Postiosoite: