Sähköisen tentin tila Porissa

Tenttitila ja kulkuavaimet

Sähköiset tentit tehdään Porin yliopistokeskuksessa, luokka 123 (1. krs), Pohjoisranta 11 A. Tenttiä voi joka päivä klo 8.00 - 20.00. Tenttitila on avoinna myös kesällä. Muista varata tentti etukäteen!

Tenttis-järjestelmän korvaava Exam-tenttijärjestelmä otetaan käyttöön vuoden  2018 aikana. Exam-tenttejä voi tehdä Porin yliopistokeskuksen tenttitilassa, jossa osa koneista on vain Exam-tenttejä varten. Nämä koneet on merkitty tilassa erikseen. Exam-koneita tulee vähitellen lisää ja käytössä olevat koneet näkyvät Examin varauskalenterista

Tenttitilaan pääsee henkilökohtaisella sähköavaimella:

  • Palvelukeskus lisää tutkinto-opiskelijoiden ja henkilökunnan sähköavaimeen automaattisesti kulkuoikeuden tilaan.
  • Avoimen yliopiston ja muiden yksiköiden opiskelijat sekä joo-opiskelijat voivat lunastaa avaimen Palvelukeskuksesta (1. krs, pääaula). Tarkista aukioloajat Palvelukeskuksen yhteystiedot -sivulta. Jos teet tentin viikonloppuna tai pyhäpäivinä, hae avain arkipäivinä palvelukeskuksesta. Avain palautetaan tentin jälkeen Palvelukeskukseen tai sen postilaatikkoon. Mikäli opiskelijalla on useampi tentti, hän voi pitää avainta enintään yhden vuoden.

Tenttiin osallistumista koskevia ohjeita

  • Tenttitilaan et saa viedä mitään mukanasi. Jätä päällysvaatteesi, puhelimesi ja muut tavarasi tenttitilan ulkopuolella olevaan lukolliseen lokeroon. Sähköisessä tentissä et tarvitse kirjoitusvälineitä tai paperia, eikä sinun tarvitse todistaa henkilöllisyyttäsi. Mukaan tarvitset siis vain tenttitilan avaimen. 
    • Mikäli sinulla on sairaus tai muu tilanne, joka edellyttää lääkkeiden tai muiden tarvikkeiden mukaanottoa tenttitilaan, ilmoitathan asiasta etukäteen exam@utu.fi
  • Tilassa on tallentava videovalvonta. Käytä omaa sähköavaintasi aina, vaikka pääsisit tilaan samalla ovenavauksella muiden tenttijöiden kanssa. Avaimen jättämä tieto yhdistetään tilan videovalvonnan tallenteeseen henkilöllisyytesi varmistamiseksi.
  • Kun varasit tentin, sinulle ilmoitettiin sen tietokoneen numero, jolla tentti on suoritettava. Koneen numeron löydät koneesta. Ei hätää, vaikka numero unohtuisi! Mikäli kirjaudut väärälle koneelle, se ilmoittaa sinulle, millä koneella sinun tulee tentti suorittaa. 
  • Voit suorittaa tentin vain varaamanasi aikana. Et siis voi aloittaa tentin suorittamista ennen tenttiaikasi alkamista vaikka tenttikoneesi olisikin vapaana.
  • Mikäli tenttisi estyy tai häiriintyy teknisten tai muiden ongelmien takia, keskeytä tentti ja poistu tenttitilasta. Ilmoita tentin estymisestä tai keskeytymisestä aina viipymättä siihen tarkoitetulla lomakkeella. Lomake löytyy myös tenttipalvelun etusivulta https://tenttis.utu.fi ja https://exam.utu.fi
Asiasana:
Tagit:

20014 Turun yliopisto, Finland
Puhelinvaihde: 029 450 5000

Henkilöhaku

Seuraa meitä: 
Facebook   Twitter   Instagram   Youtube   LinkedIn
Opiskelu Tutkimus Palvelut ja yhteistyö Yliopisto Tiedekunnat ja yksiköt Ajankohtaista Lahjoita
© Turun yliopisto