Sähköinen tenttiminen

Sähköisen tenttipalvelun avulla opiskelijat voivat suorittaa esimerkiksi kirjallisuuskuulusteluja, luento- ja rästitenttejä sekä kypsyysnäytteitä tietokoneella sähköisen tentin tilassa. Sähköinen tenttipalvelu mahdollistaa tenttimisen iltaisin, viikonloppuisin ja kesäaikaan.

Tenttien vastuuopettajat määrittelevät sähköisesti suoritettavissa olevat tentit ja aikataulut, joiden puitteissa tenttiminen on mahdollista.

Sähköisen tentin tenttitilat ovat

Tenttitilat on lukittu. Kulkuavaimina käytetään opiskelijakorttia, kulku- ja tulostuslätkää, lainattavaa kulkukorttia tai henkilökohtaista sähköavainta. Katso tarkemmat ohjeet kunkin tenttitilan ohjesivulta.

Ohje muiden korkeakoulujen opiskelijoille, jotka tekevät Exam-tentin Turun yliopiston tenttitilassa

Exam-tenttijärjestelmä korvaa Tenttis -järjestelmän lv. 2018-2019 aikana

Tenttis-järjestelmän korvaava Exam-tenttijärjestelmä otetaan käyttöön lukuvuoden 2018-2019 aikana. Exam-tenttejä voi tehdä tällä hetkellä Turussa Agoran, Publicumin ja Turun kauppakorkeakoulun tenttitiloissa, Porin yliopistokeskuksessa, Rauman OKL:ssa ja Vaasassa Akademillissa.

Löydät kaikki yleiset sähköiset tentit NettiOpsun Tentit-valikosta kohdasta "Sähköiset tentit", josta sinut ohjataan varaamaan tentti siihen järjestelmään, jossa tentti toteutetaan. Exam - järjestelmässä toteutettavista henkilökohtaisista tenteistä ja kypsyysnäytteistä saat sähköpostia, kun tentti on varattavissa. Sähköpostissa on linkki, josta pääset varaamaan ajan tenttiin.  Käytössä olevat tilat näkyvät Examin varauskalenterista.

Palvelun käytön tuki

Käyttöehdot ja sähköisen tentin yleiset periaatteet

Käyttäessäsi sähköistä tenttipalvelua sitoudut noudattamaan käyttöehtoja. Ehdot tiivistettynä:
  1. Sähköisessä tentissä noudatetaan Turun yliopiston opintojohtosääntö (pdf).
  2. Sähköisen tentin yleiset periaatteet
  3. Opiskelija suostuu siihen, että kulunvalvonnan, videovalvonnan ja tenttijärjestelmän tietoja voidaan yhdistää henkilöllisyyden varmentamiseksi.
  4. Sähköisessä tentissä on voimassa Turun yliopiston tietojärjestelmien käyttösäännöt.
  5. Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen sähköisen tenttipalvelun tietosuojailmoitus (Tenttis -järjestelmä, Exam-järjestelmä) sekä sähköisen tenttipalvelun videovalvonnan tietosuojailmoitus (pdf).

 

Asiasana:
Tagit: Sähköinen tenttiminen;

20014 Turun yliopisto, Finland
Puhelinvaihde: 029 450 5000

Henkilöhaku

Seuraa meitä: 
Facebook   Twitter   Instagram   Youtube   LinkedIn
Opiskelu Tutkimus Palvelut ja yhteistyö Yliopisto Tiedekunnat ja yksiköt Ajankohtaista Lahjoita
© Turun yliopisto