Tentin varaaminen, varauksen muuttaminen ja peruminen

Tentin vastuuopettaja on määrittänyt, milloin tentti on mahdollista suorittaa. Varattavissa olevat sähköiset tentit löydät NettiOpsun Tentit -valikon "Sähköiset tentit" kohdasta. Valitse tiedekunta ja oppaine, jonka alta löydät sähköiset tentit. Suoritusaikaa klikkaamalla pääset varaamaan suoritusajan tenttiin.

Tentin voi varata aikaisintaan 30 päivää ennen tentin suorittamista. Tarkista kulkuohjeet tilakohtaisista ohjeista ennen tenttiä.

Muista perua tenttiaika, jos et käytä varausta! Sähköisiä tenttitiloja ja koneita on rajallinen määrä ja käyttämätön varaus vie aina yhden koneen. Sähköisen tenttimisen joustavuus ja tenttitilojen hyödyntäminen edellyttää, että perut varauksen heti, kun tiedät, että et käytä varausta. Examissa käyttämätön varaus saattaa estää uusinnan varaamisen, ole näissä tilanteissa yhteydessä tentin vastuuopettajaan.

Ohjeet tenttivarauksen tekemiseen:

Varauksen tekeminen ja muuttaminen Exam-järjestelmän tentteihin

Exam -järjestelmässä toteutettavat yleiset tentit löydät NettiOpsun Tentit-valikosta kohdasta "Sähköiset tentit, josta pääset varaamaan ajan Exam -järjestelmään.

Katso tarkemmat ohjeet: Yleisen tentin varaaminen ja varauksen muuttaminen Exam -järjestelmässä

Exam - järjestelmässä toteutettavista henkilökohtaisista tenteistä ja kypsyysnäytteistä saat sähköpostia, kun tentti on varattavissa. Sähköpostissa on linkki, josta pääset varaamaan ajan tenttiin.  

Katso tarkemmat ohjeet: Henkilökohtaisen tentin ja kypsyysnäytteen varaaminen Exam-järjestelmässä

Agoran ja Teutorin tenttitilassa on tenttipaikka, johon on esteetön pääsy ja myös säädettävä pöytätaso. Katso ohje esteettömän tenttipaikan varaamiseen.

Voit tehdä Turun yliopiston Exam-tentin myös muiden Exam-järjestelmää käyttävien korkeakoulujen tenttiloissa. Tenttitilaa muiden korkeakoulujen opiskelijoiden käyttöön tarjoavat korkeakoulut löydät Examin varausnäkymästä. Varaus tehdään Turun yliopiston Exam -järjestelmässä. Katso tarkemmat varausohjeet tästä linkistä.

 

Varauksen tekeminen ja muuttaminen Tenttis-järjestelmän tentteihin 

 
 
Asiasana:
Tagit:

20014 Turun yliopisto, Finland
Puhelinvaihde: 029 450 5000

Henkilöhaku

Seuraa meitä: 
Facebook   Twitter   Instagram   Youtube   LinkedIn
Opiskelu Tutkimus Palvelut ja yhteistyö Yliopisto Tiedekunnat ja yksiköt Ajankohtaista Lahjoita
© Turun yliopisto