in English
 
 
Koulutustarjonta perus- ja jatkotutkinto-opiskelijoille

Areal Research and Development -yksikön asiantuntijat ovat jo lähes 10 vuoden ajan tuottaneet poikkitieteellistä innovaatio- ja yrittäjyysopetusta yliopiston perus- ja jatkotutkintoihin sekä täydennyskoulutusta niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

Asiantuntijamme ovat myös mukana EIT ICT Labs -konsortiossa suunnittelemassa ja toteuttamassa täysin uudenlaista insinööri- ja tohtorikoulutusta yhdessä johtavien eurooppalaisten teknillisten yliopistojen kanssa.

Koulutustarjonta perus- ja jatkotutkinto-opiskelijoille

Koulutustarjontaamme kuuluu tällä hetkellä Innovation and Business Creation -opintokokonaisuus (25 op), joka on tarkoitettu kaikille innovaatiolähtöisestä yritystoiminnasta kiinnostuneille Turun yliopiston opiskelijoille tieteenalasta riippumatta.  Yrityskehityslaboratoriossa (7 op) puolestaan liiketalouden opiskelijat pääsevät kehittämään oikeaa yritys- tai tuoteideaa liiketoiminnaksi.

Tällä hetkellä ICT- ja bioalojen jatko-opiskelijoiden on puolestaan mahdollista suorittaa jatko-opintojensa ohessa yrittäjyyteen ja innovaatioihin keskittyvä MBA-ohjelma. Kehittämispalveluiden tarjoama MBA4PhD-ohjelma yhdistää molemmat opinnot joustavalla tavalla, lisäten tohtoritason uramahdollisuuksia.

Tutustu tarkemmin koulutustarjontaamme sivun vasemman reunan linkeistä.

 

Ajankohtaista koulutustarjontaa

Innovation and Business Creation Study Module

Asiasana:
Tagit:
 

 Yhteystiedot