in English
 
 
Palvelut ja yhteistyö

Korkeatasoisella projekti- ja koulutustoiminnalla vastaamme yhteiskunnan ja elinkeinoelämän tarpeisiin. Tilauskoulutukset toteutamme kokemuksella ja ammattitaidolla asiakkaiden tarpeiden mukaan. 

Toimintamme kohderyhmiä ovat pienyritykset, yhdistykset, järjestöt, kuntien henkilöstö, elinkeinoelämän kehittäjät ja koulutusorganisaatiot. Edistämme yliopistotutkimuksesta syntyvien innovaatioiden hyödyntämistä joko uutena yritystoimintana tai osana jo olemassa olevien yritysten liiketoimintaa.

Toimimme asiantuntijoina yliopistotutkimuksesta syntyvien innovaatioiden kaupallistamisessa ja meillä on laaja kansallinen ja kansainvälinen yhteistyöverkosto. Toiminta-alue on Varsinais-Suomi ja Satakunta, mutta myös valtakunnallinen ja kansainvälinen toiminta ovat merkittävässä roolissa.

Areal Research and Development-yksikkö tuottaa suurimman osan palveluistaan hankkeina, joiden toteuttamisesta ja hallinnoinnista on vahvaa osaamista. Käynnissä on jatkuvasti n. 20 tutkimus- ja kehittämishanketta eri aloilta. Rahoituslähteinämme ovat mm. ESR, EAKR, TEKES, Maaseuturahasto, Erasmus+, Tempus, ja LIfelong Learning Programme. Yksikkömme laaja yhteistyöverkostosto takaa hanketoiminnalle asiantuntevat partnerit.

Tutustu hankkeisiimme vasemmalta löytyvien teemojen alta: kaupunki- ja maaseututkimus sekä organisaatioiden kehittäminen. Tutustu myös tutkimustoimintaan ja -palveluihin Tutkimus-välilehdellä.

Asiantuntijamme toivottavat tervetulleiksi kaikki ideat hanke- ja tutkimusaiheiksi niin yliopiston sisältä kuin yritysmaailmasta. 

Etsitään yhdessä uusia avauksia ja ratkaisuja!


Asiasana:
Tagit: