in English
 
 
Kiinnostaako ammatti kasvatuksen ja koulutuksen alalta?
​Rauman kampuksella viilettää opettajankoulutuslaitoksen opiskelijoita ja Norssin oppilaita.

Tule tutustumaan

Kasvatusalan yliopistokoulutuksesta kiinnostuneet voivat kysellä vierailumahdollisuuksia tiedekunnasta. Kasvatustieteiden tiedekunnassa on Turussa mahdollista opiskella luokanopettajan tutkinto-ohjelmassa tai kasvatustieteiden tutkinto-ohjelmassa, jossa pääaineena voi olla kasvatustiede, aikuiskasvatustiede tai erityispedagogiikka. Raumalla on mahdollista opiskella luokanopettajan, varhaiskasvatuksen opettajan tai käsityön aineenopettajan tutkinto-ohjelmassa tai kasvatustieteen (varhaiskasvatus) maisteriohjelmassa. Tule käymään paikan päällä!

Kysy esittelyä

Kasvatustieteiden tiedekunnan henkilökunta ja opiskelijat tulevat mielellään esittelemään laitostensa toimintaa, opiskelumahdollisuuksia ja uravaihtoehtoja Turun ja Rauman lähiseudun yläkouluihin ja lukioihin. Esittelyt järjestetään tapauskohtaisesti sopien, mahdollisuuksien mukaan. Esittely voi painottua johonkin tiettyyn tutkinto-ohjelmaan, mutta tavoitteena on esitellä kasvatustieteiden tiedekunnan koko koulutustarjonta.

Tutustu kasvatustieteisiin TET-harjoittelussa

Työelämään tutustumisjaksolla voit kurkistaa yliopisto-opiskelun arkipäivään ja osallistua myös halutessasi joillekin luennoille ja pienryhmäopetukseen. Lisäksi tutustut ja mahdollisuuksien mukaan myös osallistut erilaisiin yliopiston henkilökunnan työtehtäviin.

Otamme tällä hetkellä TET-harjoitteluun ensisijaisesti lukio-opiskelijoita, mutta myös yläkoululaiset voivat kysellä paikkaa. TET-harjoittelu on mahdollista suorittaa Turussa tai opettajankoulutuslaitoksen Rauman kampuksella.

Ja olethan huomannut myös nämä!

Asiasana:
Tagit:

​Yhteystiedot

Jos haluat tietää vierailumahdollisuuksista tai olet kiinnostunut TET-harjoittelusta, ota yhteyttä!

Turku:

 • eduopo@utu.fi
 • opintoneuvoja
  p. 029 450 3693 / 050 428 8230
 • koulutussuunnittelija
  p. 029 450 3631 / 050 339 4873

Rauma:

 • oporauma@utu.fi
 • opintoneuvoja
  p. 029 450 2462 / 050 572 5171
 • koulutussuunnittelija
  p. 029 450 3134 / 050 326 8180