in English
 
 
Tullaan tutuiksi!
​Kasvatustieteiden tiedekuntarakennus Turussa on Educarium, joka sijaitsee osoitteessa Assistentinkatu 5.

Tulkaa tutustumaan

Jos haluat esitellä oppilaille kasvatusalan yliopistokoulutusta, kysäise vierailumahdollisuuksia tiedekunnasta! Meillä on kaksi kampusta, Turussa ja Raumalla. Molemmilla paikkakunnilla on myös harjoittelukoulut, joissa opettajaksi opiskelevat harjoittelevat tulevaa ammattiaan käytännössä.

Turussa on mahdollista opiskella luokanopettajan ja kasvatustieteiden tutkinto-ohjelmassa. Raumalla on mahdollista opiskella luokanopettajan, lastentarhanopettajan tai käsityön aineenopettajan tutkinto-ohjelmassa tai kasvatustieteen (varhaiskasvatus) maisteriohjelmassa.

Kysykää esittelyä

Kasvatustieteiden tiedekunnan henkilökunta ja opiskelijat tulevat mielellään esittelemään laitostensa toimintaa, opiskelumahdollisuuksia ja uravaihtoehtoja Turun ja Rauman lähiseudun yläkouluihin ja lukioihin.

Esittelyt järjestetään tapauskohtaisesti sopien, mahdollisuuksien mukaan. Esittely voi painottua johonkin tiettyyn tutkinto-ohjelmaan, mutta tavoitteena on esitellä kasvatustieteiden tiedekunnan koko tutkinto-ohjelmatarjonta.

Oppimistutkimuksesta apua!

Kasvatustieteiden tiedekunta yhdessä psykologian oppiaineen kanssa vastaa myös Oppimistutkimuksen keskuksen toiminnasta. Oppimistutkimuksen keskus tuottaa klinikkapalveluita oppimisvaikeusasiakkaille ja heidän perheilleen sekä opiskelussa tukea tarvitseville nuorille ja aikuisille. 

Keskus julkaisee myös erilaisia kouluille tarkoitettuja tuotteita. Tuotteet ovat oppimisen ja oppimisvaikeuksien arvioinnissa ja kuntoutuksessa käytettäviä menetelmiä sekä yleisiä oppaita. Tuotteita löytyy esimerkiksi lukemisen ja kirjoittamisen, matematiikan, motivaation, metakognition sekä sosiaalisten taitojen arviointiin ja kuntoutukseen.

Asiasana:
Tagit:
 

 Yhteystiedot

 

​Jos haluat tietää lisää vierailumahdollisuuksista, ota yhteyttä!

Turku:

  • eduopo@utu.fi
  • opintoneuvoja p. 029 450 3694 / 050 430 4722
  • koulutussuunnittelija p. 029 450 3631 / 050 339 4873
Rauma:

Oppimistutkimuksen keskuksen yhteystiedot löydät keskuksen sivuilta!