in English
 
 
Opetusaikataulut

Kursseille ilmoittautuminen

Kasvatustieteiden tiedekunnan jatko-opintojen ilmoittautumisaika syksyn kursseille on 1.-31.8.2017. Kevään kurssien ilmoittautumisaika on 1.–31.12.2017.

Jotta kurssi toteutuu, ilmoittautuneita on pääsääntöisesti oltava vähintään kahdeksan. Kursseille, joilla on rajoitettu osallistujamäärä, osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä, joten ilmoittautuminen heti ilmoittautumisajan alkaessa on suositeltavaa. Muistathan peruuttaa osallistumisesi esteen sattuessa ajoissa, jotta voimme tarjota paikkaa varasijalla oleville.

Opintojaksoille ilmoittaudutaan valitsemalla oikea kurssi webropol-lomakkeesta. HUOM! Tiedekunnan linjauksen mukaisesti kursseille osallistumiselle vaaditaan ohjaajan suostumus ja kurssien tulee entistä vahvemmin tukea oman väitöskirjatutkimuksen edistymistä.

Opetus 2017-2018

Kuvaukset lukuvuonna 2017-2018 järjestettävistä kursseista löytyvät oikealla olevasta linkistä. Katso myös UTUGS:n kurssitarjonta. Myös muista tiedekunnista voi etsiä soveltuvia jatko-opintokursseja, ota tällöin ota yhteyttä kyseisen tiedekunnan tai tohtoriohjelman jatko-opintojen koordinaattoriin.

Asiasana:
Tagit: