in English
 
 
Palvelut ja kehitys

Aistittavan laadun palvelut perustuvat elintarvikkeiden aistinvaraisen arvioinnin osaamiseen. Hyödyntämällä aistittavan laadun palveluja yrityksesi voi keskittää resursseja tehostamaan tuotekehitysprosessia. Asiantuntijat valitsevat oikean menetelmän ja toteuttavat arvioinnit tehokkaasti ja luotettavasti suunnittelusta tuloksiin.

Lainsäädännön konsultointi auttaa uusien tuoteinnovaatioiden pääsyä markkinoille. Lainsäädännön asiantuntijuutemme keskittyy erityisesti Euroopan Unionin elintarvikelainsäädännön erityispiirteisiin koskien terveysvaikutteisia elintarvikkeita ja uuselintarvikkeita.

Kehitysprojekteissa toimimme elintarviketoimialan liiketoiminnan, kilpailukyvyn ja viennin edistämiseksi. Yhdistämme uusimman tieteellisen osaamisen yritysten kehittämiseksi niin paikallisissa kuin kansainvälisissäkin tutkimus- tai kehittämishankkeissa.

 

 

 

 

 (kuva: Arto Puolimatka)

Asiasana:
Tagit:

  

  Yhteystiedot

   Mari Norrdal
   Kehityspäällikkö
   mari.norrdal(at)utu.fi
   040 550 2471
  
   Aistittavan laadun palvelut
   fff-flavor(at)utu.fi
  
      
   Funktionaalisten elintarvikkeiden
   kehittämiskeskus
   20014 Turun yliopisto
  
   Käyntiosoite:
   Itäinen Pitkäkatu 4 A
   Pharmacity, Turku