in English
 
 
Aistittavan laadun palvelut
​Tarjoamme palveluja koko tuotekehitysprosessin varrelle ideoinnista erilaisiin tuotetutkimuksiin. Lisäksi järjestämme erilaisia koulutuksia liittyen elintarvikkeiden aistittavaan laatuun ja sen mittaamiseen.

Maku kohdallaan?

Selvitä Makutakuu etukäteen!

Maku on monelle meistä tärkeimpiä ruuan valintaan vaikuttavia tekijöitä. Tätä hyödynnetään myös tuotteiden markkinoinnissa ja mielikuvien luomisessa. Tuotteiden makuasioiden tulee olla lupaustensa mukaisia. Mausta ei voi tinkiä muihin ominaisuuksiin vedoten. Makutakuu tulee selvittää etukäteen ennen tuotteiden pääsyä markkinoille.

Ammattitaito ja asianmukaiset tilat luotettavien tulosten takana

Kaikki arvioinnit toteutetaan aistinvaraisen arvioinnin laboratoriossamme, rauhallisessa ja neutraalissa tilassa. Koulutettu raatimme arvioi tuotteiden ominaisuuksia mielipiteiden tai kokemuksen vaikuttamatta tuloksiin. Puolueeton raati koostuu vapaaehtoisista, joiden soveltuvuus raadin jäseneksi on testattu. Hyvin ohjattu ja motivoitunut raati toimii tarkasti ja luotettavasti kuin mittalaite. Luotettavien tulosten takana seisovat aistinvaraisen arvioinnin ammattilaiset. He hallitsevat menetelmät sekä näytteiden esikäsittelyn ja esillepanon.

Kysy lisää palveluistamme tai pyydä tarjous: fff-flavor(at)utu.fi ​​​​​​

Asiasana:
Tagit:

Ota yhteyttä:

fff-flavor(at)utu.fi 
 
TAI
 
Mari Norrdal
Kehityspäällikkö
mari.norrdal(at)utu.fi
+358 40 550 2471
 
  
Postiosoite:
Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus
20014 Turun yliopisto
 
Käyntiosoite:
Pharmacity
Itäinen Pitkäkatu 4 A, 5. krs
 

Lisätietoa: 

Haluaisitko mukaan raatiimme arvioimaan erilaisia elintarvikkeita ja vaikuttamaan niiden kehitykseen ? Kysy lisää: fff-flavor(at)utu.fi
 
FFF:llä tehdään myös tieteellistä tutkimusta aisteista ja ruuasta.