in English
 
 
Varsinais-Suomen ruokaketjun kehittämishanke VARRU

Varsinais-Suomen ruokaketjun kehittämishanke kokoaa yhteen maakunnan ruokaketjun toimijoita. Ruokaketjun ydintoimijoita ovat alkutuotanto, elintarvikkeiden jalostus, kauppa ja ammattikeittiöt. Ruokaketjuun linkittyvät myös tutkijat, oppilaitokset, kehittäjät sekä vahvasti myös ruokaa sivuavat toimialat, kuten logistiikka, jätehuolto ja energiantuotanto.

Päätavoitteet ovat yhteistyöverkoston ja varsinaissuomalaisen elintarvikeketjun kehittäminen, uusien avauksien löytäminen sekä eteenpäin vieminen ja elintarvikealan strategisen painoarvon lisääminen Varsinais-Suomessa. Tavoitteita toteutetaan muun muassa aktiivisen tiedottamisen, erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien avulla. Hankkeen toteuttamisajankohta on 1.1.2011–31.12.2014.

Hanke toteuttaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaa 2007–2013 ja sitä rahoittaa Varsinais-Suomen ELY-keskus. Hanketta toteuttavat Turun yliopiston erillislaitokset Koulutus ja kehittämiskeskus Brahea, Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus ja Tulevaisuuden tutkimuskeskus.

 

 

Lisätietoa hankkeesta: 

Kehityspäällikkö Mari Norrdal
p. 02 9450 2560, 040 550 2471
mari.norrdal(at)utu.fi​

Asiasana:
Tagit:
varru_logo.jpg 
 
ely_keskus_logo.jpg
 EUlippu_ja_tunnuslause.jpg