in English
 
 
Yhteistyökumppanit

Suomi

Turun yliopisto
  • Biokemian laitos
  • Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus (Seinäjoen yksikkö)
  • Biolääketieteen laitos
  • Hammaslääketieteen laitos
  • Sydäntutkimuskeskus
  • Lapsi- ja nuorisotutkimuskeskus
  • PET-keskus

Vaasan yliopisto

Oulun yliopisto

Turun yliopistollinen keskussairaala (TYKS)

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri (KSSHP)

Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitos (RKTL)

Turun kaupunki

  • Turun varhaiskasvatus

Ranska
University of Toulouse

  • Institut National des Sciences Appliquées de Toulouse (INSA Toulouse)
    • Dr. Gustavo M. de Billerbeck (COST Action BioFlavour)
Institut Paul Bocuse
  • Research director Agnès Giboreau

Ruotsi

University of Gothenburg

  • Institute of Odontology at the Sahlgrenska Academy
    • Prof. Anette Carlén


Saksa

Technical University of München (TUM), Freising

  • Food Chemistry and Molecular Sensory Science
    • Prof. Thomas Hofmann
  • Biotechnology of Natural Products
    • Prof. Wilfried Schwab

Centre Industrial Biotechnology, Lübeck

  • Prof. Uwe Englisch 

Tanska

Aalborg University

  • Prof. Bent  Egberg Mikkelsen

Kreikka

Aristotle University of Thessaloniki

  • Dr. Adamantini Paraskevopoulou

USA

Monell Chemical Senses Center (Philadelphia, PA)

  • Prof. Paul A.S. Breslin (also Rutgers University, Department of Nutritional Sciences)

Uusi-Seelanti

New Zealand Institute for Plant & Food Research

  • Dr. Sara Jaeger
  • Dr. Richard Newcomb

Kiina

Peking Forestry University

  • Prof. Bolin Zhang

Shenyang Agricultural University

  • Prof. Zhaoxia Wu

 

Itävalta

University of Natural Resources and Life Sciences

  • Prof. Klaus Dürrschmid

 


Asiasana: tiedeyhteisöt;tutkijavaihdot;
Tagit: