in English
 
 
5.4.2012 Kiasma

Radical Futures -forum 5.4.2012 klo 12:45-16:00
Kiasma, Mannerheiminaukio 2, Helsinki

 

Ulkomaisena vieraanamme oli saksalainen futurologi, etiikan professori André Habisch Ingolstadtin kauppakorkeakoulusta. Professori Habischin teemana oli Future of Corporate Ethics.
 
 
habisch.jpgProfessori André Habisch on vastuullisen yritystoiminnan huippuasiantuntijoita maailmassa ja auttanut sekä yrityksiä että hallituksia ymmärtämään yrityselämän ja yhteiskunnan välistä uutta dynamiikkaa. Hän on mm. johtanut yhteiskuntavastuun edelläkävijämaan Saksan hallituksen asettamaa komissiota, jossa luotiin uusia standardeja alalle. Ajankohtainen keskustelu osoittaa, että etiikka on nousemassa niin yritystoiminnan kuin yhteiskunnallisen vaikuttamisen ja kehittämisen avainkysymykseksi.
 
Kotimaisena vieraana on Espoon tuore elinkeinojohtaja ja tunnettu innovaatio-aktivisti Tuula Antola. Hänen aiheenaan on Suomalaisen innovaatiojärjestelmän exit – luovan tuhon kautta uuteen aikaan.
 
antola.jpgDI Tuula Antola toimii Espoon kaupungin elinkeinojohtajana vastaten kaupungin kilpailukyvyn ja elinvoimaisuuden kehittämisestä. Tuula tunnetaan ihmisissä piilevän innovatiivi-suuden puolestapuhujana, joka uskoo inno-vaatioiden syntyvän osaamisen ja osaajien törmäyttämisestä uudella tavalla sekä pois-oppimisen taidosta. Tuula on toiminut elinkeino-johtajan lokakuusta 2011 lähtien. Sitä ennen hän on toiminut mm. design-alan yrittäjänä, innovatiivisuusalan konsulttina, head hunterina, markkinatutkimusalan markkinointijohtajana sekä ympäristöalan kouluttajana ja konsulttina. Tuulan motto: ”Luovu ja luo uutta, uskalla uskaltaa”
 
Taiteilijavieraina mukana ovat muusikot Mikko Helenius ja Jukka Leppilampi.
 
 leppilampi-helenius.jpg
 

Foorumin ohjelma

12:45- 13:00
Ilmoittautuminen ja tervetuliaismalja
 
13:00-13:45
Suomalaisen innovaatiojärjestelmän exit – luovan tuhon kautta uuteen aikaan
Tuula Antola
 
13:45-14:00
Musiikkia
Mikko Helenius ja Jukka Leppilampi
 
14:00-14:30
Kahvi
 
14:30-16:00
Future of Corporate Ethics
André Habisch
 
 
 
Asiasana:
Tagit: