in English
 
 
Verkosto ja tekijät

​Kutsumme sinut ja yrityksesi mukaan Radical Futures -verkostoon!

Radical Futures -verkosto avaa ikkunoita tulevaisuuteen ja keskustelee bisneksen uusista tuulista. Foorumilla kohtaavat eri alojen innovatiivisimmat toimijat. Liity verkostoon! Tässä virrassa kannattaa olla mukana.

Radical Futures -verkosto järjestää vuosittain kaksi foorumia sekä tulevaisuuslaboratorioita ja yritysvierailuja. Lisäksi verkoston jäsenyys oikeuttaa maksuttomaan osallistumiseen Tulevaisuuden tutkimuskeskuksen järjestämiin konferensseihin ja 20%:n alennukseen Tulevaisuuden tutkimuskeskuksen palveluista.

Radical Futures -verkoston primus motor on professori Pirjo Ståhle. Verkoston käytännön toiminnasta vastaa Turun kauppakorkeakoulun Tulevaisuuden tutkimuskeskus.

Tutustu jäsenyysvaihtoehtoihin tai lue lisää Radical Futures -esitteestä (pdf).
Asiasana:
Tagit:


Pirjo Ståhle on Turun yliopiston Tulevaisuuden tutkimuskeskuksen professori, jonka erityisala on tietojohtaminen, innovaatiot ja aineettoman pääoman mittaaminen.
Hänen kiinnostuksensa kohdistuu sekä yritysten että kansakuntien uudistumiskyvyn kehittämiseen. Vuoden 2012 alusta hän on toiminut myös vierailijaprofessorina Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa.