in English
 
 
ACSI as an Accelerator for System Level Changes (ACSI 2.0)

Aalto Camp for Societal Innovation ACSI luo yhteiskunnallisia innovaatioita

Aalto Camp for Societal Innovation ACSI on globaali uuden sukupolven innovaatioprosessi.  Sen näkyvin osa on kesäisin järjestettävä innovaatioleiri, jossa luodaan ratkaisuja ja rakennetaan prototyyppejä laajoihin yhteiskunnallisiin kysymyksiin. Vuoden 2012 ACSI leiri järjestetään 7.-14.8. Helsingissä ja sinne odotetaan n. 70 osallistujaa.
 
ACSI leirin energisoivassa ympäristössä eri alojen asiantuntijat, tutkijat, taiteilijat ja opiskelijat ympäri maailmaa työskentelevät itseohjautuvissa ryhmissä. Käsiteltävät aiheet ovat kattaneet laajasti yhteiskunnan osa-alueita, mm. rauhanprosessin tukeminen, kaupunkiympäristön ja ekosysteemien kehittäminen, ikääntyvän väestön merkityksellisempi osallisuus yhteiskunnassa ja uudenlaiset oppimisen mallit sekä työelämässä että kouluissa. Jokainen yhteiskunnallinen aihe taustoitetaan ja valmistellaan yhteistyössä alan asiantuntijaorganisaatioiden kanssa.
 
ACSI:n jatkuvasti uudistuva innovaatioyhteisö on inspiroiva maaperä uutta luovien prosessien ja metodologioiden kehittämiselle. Ainutlaatuinen innovaatioympäristö mahdollistaa yhteiskunnallisten innovaatioiden ja niiden syntyprosessien poikkitieteellisen tutkimuksen.
 
 
Asiasana:
Tagit:
 

 ​Lisätietoja:

 

Pirjo Ståhle

Tulevaisuuden tutkimuskeskus

 

http://acsi.aalto.fi/en/