in English
 
 
UTUA – Luo itsellesi uusi tulevaisuus

UTUA-hankkeen konkreettisena tavoitteena on uudistaa erityisesti valmennuksessa ja ohjaavien toimenpiteiden kohteena olevien ihmisten osaamista ja työmarkkinavalmiuksia kehittämällä uusi tulevaisuusohjauksen malli. Tulevaisuusohjauksen malli uudistaa palveluketjuja ja verkostomaista yhteistyötä, jonka avulla edistetään työllistymistä. Projektissa kehitetään uusia toimintamuotoja, jotka edesauttavat tuloksellista valmennusta sekä luovat uudenlaisia ratkaisuja työllistymisen polkuihin. Uudenlaiset palvelut ohjauksessa ja monialainen verkostoyhteistyö ovat avainasemassa, kun luodaan tulevaisuuden työssä tarvittavia taitoja ja toimintatapoja. 

Hankkeen aikana tuotetaan tulevaisuusohjauksen malli ja siihen sisältyvät työkalut valmennukseen ja työttömien ohjaukseen. Mallit tullaan testaamaan pilottiryhmillä. Hanke tuottaa esimerkkejä uusista tulevaisuuden työmahdollisuuksista ja väyliä työllistymiseen sekä kouluttaa ohjaajia ja neuvojia tulevaisuusohjauksen käyttöön ja soveltamiseen.

Hanketta koordinoi Turun yliopiston Tulevaisuuden tutkimuskeskus. Osatoteuttajana toimii Länsirannikon Koulutus Oy WinNova.

ESR-rahoitteisen hankkeen rahoittaa Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus ja se toteutetaan 1.3.2015–28.2.2017 välisenä aikana. Hanke kuuluu Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020 Suomen rakennerahasto-ohjelmaan. 
 

 

 

Asiasana:
Tagit:
 

 Lisätietoja:

 

​Leena Jokinen
Johanna Ollila
Nina Ruisla
Anne Arvonen
Tulevaisuuden tutkimuskeskus

Kati Vuorisalo
Länsirannikon Koulutus Oy WinNova