in English
 
 
Mika Korkeakoski

Mika-foto.jpgKehittämispäällikkö
FM

Puh. (02) 333 9833, 044 333 3275
mika.korkeakoski(a)utu.fi

Tampereen toimisto
Yliopistonkatu 58 D, 33100 Tampere


 

 
Mika Korkeakoski on ympäristöteknologian insinööri ja ympäristötieteiden maisteri Jyväskylän yliopiston kansainvälisen kehitystyön maisteriohjelmasta. Hän työskentelee parhaillaan sekä Mekongin ja Karibian alueen neuvonantajana, että ilmasto, energia ja kestäväkehitys tematiikkaan liittyvien institutionaalisen kapasiteetinkasvatus hankkeiden (PROCEED ja SUCCEED) kehittämispäällikkönä.

Mika on palannut tammikuussa 2014 Tulevaisuuden tutkimuskeskukseen ympäristöneuvonantajan roolistaan YK:n ympäristöohjelman Aasian ja Tyynenmeren aluetoimistosta Bangkokista, missä hänen vastuualueisiin kuului esimerkiksi köyhyyden ja ympäristön välisten yhteyksien valtavirtaistaminen alueen kehityspolitiikkaan sekä kestävän kehityksen mukaiseen sosio-ekonomiseen kasvuun Poverty-Environment Initiative- hankkeen tiimoilta.

Mikalla on vankka työ- ja tutkimuskokemus ilmastonmuutos, energia, ympäristönsuojelu, sanitaatio ja hygienia sekä köyhyyden vähentämiseen liittyvien kysymysten parissa Etelä- ja Kaakkois-Aasiassa sekä Afrikassa. Työssään hän on toiminut monien eri toimijoiden kanssa kansalaisjärjestöistä, yliopistoista ja tutkimuslaitoksista yksityisektoriin, ministeriöihin sekä kansainvälisiin kehitysorganisaatioihin ja -pankkeihin.

 

 

 


Asiasana:
Tagit:
 

 Projektit ja tutkimusryhmät:

 
 
 
 
 
Sustainable Development Futures​ (SDF) Research Group conducts energy and climate research and designs and implements capacity-building in the developing regions of the world.