in English
 
 
Ilmoittautuminen kursseille

​Nettiopsu-ilmoittautuminen

Suurimmalle osalle kieli- ja viestintäopintojen keskuksen kursseista ilmoittaudutaan Nettiopsun kautta. Nettiopsu on Turun yliopiston opiskelijatietojärjestelmän eli opintorekisterin sähköinen palvelu kaikille Turun yliopiston opiskelijoille. Kirjautuminen Nettiopsuun vaatii Turun yliopiston IT-palveluiden myöntämän, voimassa olevan käyttäjätunnuksen sekä salasanan.

Huom! Varmista, että olet ilmoittautunut läsnä olevaksi lukuvuodelle 2017–2018 ennen Nettiopsun kurssi-ilmoittautumisajankohtaa. Turun yliopiston ylioppilaskunnan (TYY) jäsenmaksun siirto pankista yliopistolle vie muutaman päivän, joten TYY:n jäsenmaksu on maksettava hyvissä ajoin. Uudet perustutkinto-opiskelijat saavat ohjeet jäsenmaksun maksamisesta ja yliopistoon ilmoittautumisesta. Uusien opiskelijoiden on syytä pitää huolta siitä, että ilmoittautumisen lisäksi he saavat yliopiston käyttäjätunnuksen ja salasanan ajoissa, koska näitä vaaditaan Nettiopsu-ilmoittautumiseen.

Tarkat ilmoittautumisajankohdat ovat nähtävissä kieli- ja viestintäopintojen keskuksen opinto-oppaassa kunkin opintojakson kohdalla.

 

Muut ilmoittautumismenettelyt

Joillekin kursseille ilmoittaudutaan ensimmäisellä oppitunnilla. Tavallisesti tällaisille kursseille mahtuvat kaikki halukkaat. Ilmoittautuminen voi tapahtua myös sähköpostitse suoraan opettajalle tai joissakin tapauksissa kirjoittamalla nimi ilmoittautumislistaan. Tarkista kurssikohtaiset ohjeet aina kieli- ja viestintäopintojen keskuksen opinto-oppaasta.

Asiasana:
Tagit: