in English
 
 
Findos tohtoriohjelma

Suun terveystieteiden tohtoriohjelma FINDOS-Turku on yksi Turun yliopiston tutkijakoulun (UTUGS) 16:sta tohtoriohjelmasta. FINDOS-Turku on osa kansallista hammaslääketieteen tohtoriohjelmaa FINDOSia. FINDOS edustaa kaikkia suun terveystieteen eri aloja ja tuo yhteen perustutkimuksen ja kliinisen alan tutkijat. Tavoitteena on edistää tiedon ja ajatusten vaihtoa sekä edellytyksiä translationaaliseen hammaslääketieteen tutkimukseen. Tohtoriohjelman tarjoama hammaslääketieteen alan tohtorikoulutus on järjestelmällistä, hyvin ohjattua ja korkeatasoista. Tohtoriohjelmalla on aktiivista yhteistyötä Ruotsin kansallisen hammaslääketieteen kliinisen tutkijakoulun sekä muiden kansallisten ja kansainvälisten yhteistyötahojen kanssa.

FINDOS-Turku toimii tiiviissä yhteydessä lääketieteellisen tiedekunnan sekä Turku Bionetin muiden tohtoriohjelmien kanssa.

Tohtorin tutkinnon suorittamisesta Turun yliopiston lääketieteellisessä tiedekunnassa annetaan ohjeita tiedekunnan omalla sivulla.

Lisätietoja tohtoriohjelmasta saa tohtoriohjelman koordinaattorilta Jenni Kankaanpäältä jenkoi@utu.fi ja tohtoriohjelman sivulta


Asiasana:
Tagit:
  • PGE  Faculty of Medicine Postgraduate Education Unit

  • FINDOS

  • UTUGS