in English
 
 
Lääketieteellinen mikrobiologia ja immunologia

Lääketieteellisen mikrobiologian ja immunologian oppiaineen laboratorio- ja toimistotilat sijaitsevat pääosin laitosrakennus Mikron (Kiinamyllynkatu 13) kolmannessa kerroksessa. Lisäksi tiloja on MediCity-tutkimuslaboratoriossa (Tykistökatu 6A), jossa sijaitsevat Suomen Akatemian huippuyksikön soluliikennelaboratorio sekä immunogenetiikan laboratorio. 

Oppiaineen tehtävänä on bakteeriopin ja immunologian tutkimus ja opetus lääketieteen, hammaslääketieteen ja biolääketieteen opiskelijoille, jatko- ja täydennyskoulutus valmistuneille, tohtoritutkinnot sekä kliinisen mikrobiologian erikoisalan erikoislääkärikoulutus.

Oppiaineen tutkimusryhmät kuuluvat Program for Infection Biology and Infectious Diseases (PIBID)  tutkimusohjelmaan. Kaikki oppiaineen tohtorikoulutettavat kuuluvat johonkin tiedekunnan piirissä toimivaan tohtoriohjelmaan eli esimerkiksi Molekyylilääketieteen tohtoriohjelmaan  (TuDMM) tai Turun yliopiston kliiniseen tohtoriohjelmaan (TKT).Tohtoriohjelmat ovat osa Turun yliopiston tutkijakoulua (UTUGS). Oppiaine on mukana järjestämässä seuraavia seminaarisarjoja: Infektiomeeting MIKRO Seminars of Infection Biology and Infectious Diseases

Asiasana:
Tagit:
 

 Yhteystiedot

 

Käyntiosoite:

Mikro, 3. kerros
Kiinamyllynkatu 13
20520 Turku
Puh. 02 333 7400