in English

Ajankohtaista
- Opintosihteerin työhuone on muuttunut.  Uusi työhuone on tiedekunnan opintotoimiston käytävällä, huone nro 141.
Käytävän ovi on avoinna klo 10.00-14.30. Muina aikoina tulee soittaa ovikelloa.

- Filosofian oppiaine on saanut testamenttilahjoituksen kansallisfilosofimme J. V. Snellmanin (1806-1881) ajattelun tutkimiseen.

- Käytännöllisen filosofian professori Eerik Lagerspetz on valittu oikeus- ja yhteiskuntafilosofian maailmanjärjestön hallituksen jäseneksi toimikaudelle 2015-19. Järjestö,  The International Association for Philosophy of Law and Social Philosophy (IVR), on alan järjestöistä suurin ja vanhin. Se on perustettu jo 1909, ja sillä on aktiivisesti toimivia jäsenjärjestöjä 47 maassa.

- Teoreettisen filosofian professori Olli Koistinen valittiin Suomalaisen tiedeakatemian jäseneksi vuonna 2014:

UNESCO Chair in Bioethics Suomen yksikkö filosofian oppiaineeseen
UNESCO Chair in Bioethics on bioetiikan toimijoiden kansainvälinen verkosto, jonka tehtävänä on edistää lääketieteellisen bioetiikan opetusta ja tutkimusta. Verkostoon kuuluu lukuisia kansallisia yksiköitä viideltä eri mantereelta. Suomen yksikkö on aloittanut vuoden 2014 tammikuussa toimintansa Turun yliopiston Filosofian oppiaineen alaisuudessa. UNESCO Chair in Bioethics Suomen yksikön puheenjohtajan toimii dosentti Helena Siipi ja pääsihteerinä tutkija Rosa Rantanen.  Bioetiikka on yksi keskeisistä tutkimusalueista, johon turkulainen filosofia on profiloitunut ja nyt tapahtunut verkostoituminen tukee hyvin oppiaineen kansainvälistä yhteistyötä.