in English
 
 
Hakeminen ja valinnat

​Kiitos kaikille kevään 2018 hakijoille!

Tyhe-haku oli avoinna 7.5.-25.5.2018. Hakijoita oli kaikista tiedekunnista, yhteensä miltei 150. Hakemukset olivat erinomaisia. Opintokokonaisuuteen valittiin motivaatiokirjeiden perusteella 60 ja tiedekunnittaisin lisäkiintiöihin yhteensä 18.

Valinnat:​

Valitut ovat saaneet tiedon valinnastaan hakemuksessa ilmoittamaansa sähköpostiin. Sähköpostit lähetettiin 26.6.  Valittujen tulee annettujen ohjeiden mukaisesti varmistaa opintopaikkansa vastaanottaminen 6.8.2018 mennessä.

Valintakriteerit: 

  •  Edeltäviä opintoja suoritettu vähintään 120 op. 

  • Opiskelijan kiinnostus opintoihin

  • Opintojen arvioitu merkitys/hyöty opiskelijalle

  • Opintojen etenemisen suunnitelma (Tyhen HOPS)​

 

Tietosuoja - GDPR

Tyhe-hakulomakkeella ts. Webropol-lomakkeella kerätään henkilötietoja Tyhe-opintoihin hakemista varten, hakemusten käsittelyyn ja valintapäätösten tekoon sekä kontaktointiin Tyhe-opintoihin liittyen. Webropol-yhteys palvelimeen on suojattu SSL-suojauksella. Tietoja ei luovuteta muuhun tarkoitukseen. Vaitiolovelvollisuus sitoo henkilötietoja käsitteleviä työntekijöitä. Hakemusten säilytysaika 2 vuotta.
Noudatamme kyselyn henkilötietojen osalta Turun yliopiston valintatietojärjestelmän tietosuojakäytäntöjä http://www.utu.fi/fi/Opiskelu/ilmoittautuminen/Sivut/tietosuojaseloste-vilja.aspx
sekä opintohallinnon tietosuojakäytäntöjä http://www.utu.fi/fi/Opiskelu/ilmoittautuminen/Sivut/Tietosuojaseloste.aspx.

________________________________________________________________

Työelämän ja henkilöstöasioiden -opintokokonaisuuteen on ollut vuosittain yli 100-200 hakijaa, joista opintoihin valitaan noin 60 opiskelijaa.

 _______________________________________________________________
Koordinaattori Eija Vuorio, tyhe@utu.fi, 040 162 0380 .

Opintosihteeri Jesse Väänänen, tyhe@utu.fi.​​​​​​​​​​​​​

Asiasana:
Tagit: tyhe;